ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ Θ. ΛΑΠΠΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Σειρά προβλημάτων που απασχολούν τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Αμπελώνα ανέδειξε χθες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ο σύμβουλος, στέλεχος της Δράσης Πολιτών, Θ. Λάππας, ζητώντας την παρέμβαση της δημοτικής αρχής για την επίλυσή τους.

Ο κ. Λάππας ζήτησε να λειτουργήσουν άμεσα τα φανάρια στη διασταύρωση Αμπελώνα – Δελερίων, σημείο στο οποίο ο κίνδυνος δυστυχήματος είναι καθημερινός. Μάλιστα επεσήμανε ότι πριν από λίγες ημέρες παραλίγο να θρηνούσαμε θύματα όταν την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε η σύγκρουση μηχανής με ΙΧ που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα. Ο κ. Λάππας πρότεινε να φωτιστεί το σημείο, να λειτουργήσουν άμεσα κίτρινα προειδοποιητικά φανάρια και να κοπούν τα νεόφυτα δένδρα για να αυξηθεί  η ορατότητα.

Ο Αμπελωνίτης σύμβουλος με την παρέμβασή του ανέδειξε και την απαράδεκτη έλλειψη τουαλέτας στη λαϊκή του Αμπελώνα γεγονός που όπως σημείωσε δημιουργεί τριτοκοσμικές συνθήκες σε έναν πολυσύχναστο χώρο στον οποίο συνυπάρχουν δεκάδες πωλητές και χιλιάδες αγοραστές. “Είναι κρίμα και ντροπή για τη δημοτική αρχή να αφήνει να διαιωνίζεται το πρόβλημα” ανέφερε χαρακτηριστικά σχολιάζοντας στο paidis.com ο κ. Λάππας.

Επίσης ανέδειξε το θέμα των αμιαντοσωλήνων στο δίκτυο ύδρευσης του Αμπελώνα υποστηρίζοντας ότι το νερό που περνά από το συγκεκριμένο δίκτυο ενδέχεται να εγκυμονεί κινδύνους για τους κατοίκους που το πίνουν. Μάλιστα επικαλέστηκε την εικόνα που παρουσίαζε φίλτρο νερού το οποίο έφερε σε προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για να δείξει το κιτρινοκόκκινο χρώμα του. Μάλιστα σημείωσε ότι όταν επιδιορθώνονται βλάβες θα πρέπει οι υπεύθυνοι να ανοίγουν τις βάνες για να καθαρίσει το νερό πριν φτάσει στις βρύσες των κατοίκων.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ