ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το  επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «επιμόρφωση στη χρήση του προγράμματος μηχανογραφημένης λογιστικής Singular Logic Accountant»,από 22 μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2015 σε εργαστήριο του 1ου ΕΠΑΛ Λάρισας,

που διοργάνωσε ο Σύμβουλος της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Λούκας Ηλίας καιτο Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

Το σεμινάριο είχε συνολική διάρκεια 20 ώρες και το παρακολούθησαν εκπαιδευτικοί οικονομικών ειδικοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Λάρισας, οι οποίοι έχουν ως Α ή Β ανάθεση το μάθημα των λογιστικών εφαρμογών. Στόχος του σεμιναρίου ήταν να αναπτύξει και να βελτιώσει τις δεξιότητες των εκπαιδευτικών που αφορούν τη διδασκαλία του μαθήματος των λογιστικών εφαρμογών στα ΕΠΑΛ.

sem1Πέραν της επιμόρφωσης στο πρόγραμμα μηχανογραφημένης λογιστικής Singular Logic Accountant έγινε σύντομη παρουσίαση του ν. 4172/2013 για τη φορολογία εισοδήματος, και του ν. 4308/2014 για τα Eλληνικά Λογιστικά Πρότυπα. Εισηγητές ήταν: 1) Παπατζιτζές Μιχάλης Οικονομολόγος-Φοροτεχνικός, 2) Λούκας Ηλίας σχολικός σύμβουλος ΠΕ09.

Στο τέλος του σεμιναρίου διεξήχθη συζήτηση και εκφράστηκαν παρατηρήσεις, σχόλια και προτάσεις για τις τελευταίες εξελίξεις στην εκπαίδευση σχετικά με τα ωρολόγια και αναλυτικά προγράμματα των λογιστικών μαθημάτων στα ΕΠΑΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ