ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΗ Η ΤΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Λαρισαίων  Αγροτών ενημερώνει ότι μια δυναμική χρονιά στην συγκομιδή και παράδοση βιομηχανικής τομάτας ολοκληρώθηκε επιτυχώς.

Δια μέσω του Συνεταιρισμού παραδόθηκαν περί των 40,000 τόνων βιομηχανικής τομάτας από 60 και πλέον παραγωγούς , ποσότητα η οποία ξεπερνά κατά πολύ τους στόχους της ομάδας για πρώτη χρονιά μιας και στην περιοχή δραστηριοποιείται ήδη παρόμοια ομάδα.

Συμπερασματικά παρατηρήθηκε από τους υπευθύνους  και τους γεωπόνους της ομάδας μια μικρή μείωση της παραγωγής αλλά παράλληλα μια αύξηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών του προϊόντος γεγονός που άφησε θετικές εντυπώσεις στις βιομηχανίες.

Παρά τις δυσκολίες κατά την έναρξη η ομάδα παρείχε στον υψηλότερο δυνατό βαθμό τις υπηρεσίες της προς τους παραγωγούς και τους ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς τους υπευθύνους της ομάδας καθώς και τους υπαλλήλους του Αγροτικού Συνεταιρισμού  Λαρισαίων Αγροτών που απέδωσαν τα μέγιστα.

“Ο Συνεταιρισμός από την πλευρά θα ήθελε  να απευθύνει ένα ευχαριστήριο προς τα εργοστάσια  με τα οποία συνεργάστηκε: ΝΟΜΙΚΟΣ  Δ. ΑΒΕΚ,  ΚΩΠΑΪΣ ΑΒΕΕ, ΣΕΡΚΟ FOODS AE ,  ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε.,AGROFARM HELLAS AE, ΝΤΑΜΑΒΑΝΤ ΕΠΕ, MAST FOODS A.B.E.E. , DEL MONTE ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε.

Καθώς και στους υπευθύνους της ομάδας κ. Καλογιάννη Παναγιώτη ,κ. Τσινούλη Τριαντάφυλλο και κ. Βαρδούλη Γεώργιο που παρόλο τον υψηλό φόρτο εργασίας  ήταν παρόντες σε κάθε περίπτωση εμφάνισης προβλημάτων.

Δοθείσης της ευκαιρίας καλούμε όλους τους μεμονωμένους και μη παραγωγούς να ενταχθούν στο δυναμικό της ομάδας με σκοπό την ενδυνάμωση του στόχου και του οράματος μας.

Η καλλιέργεια της βιομηχανικής τομάτας αποτελεί μια ξεχωριστή αγροτική δραστηριότητα η οποία θεωρούμε ότι είναι ίσως το πιο αποδοτικό είδος καλλιέργειας και ένα προϊόν που πιθανόν να μονοπωλήσει τον θεσσαλικό κάμπο στα χρόνια που έρχονται”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του συνεταιρισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ