ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ 24ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Για σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές στο 24ο δημοτικό της Λάρισας κάνουν λόγο γονείς των μαθητών που υποστηρίζουν ότι τα παιδιά τους είναι αναγκασμένα να κάνουν μάθημα σε προκάτ αίθουσες, αφού κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για την ανέγερση νέων αιθουσών στο σχολείο.

Επίσης επισημαίνουν ότι τη φετινή χρονιά παρατηρείται έλλειψη καθαριστριών με αποτέλεσμα οι αίθουσες να καθαρίζονται εκ περιτροπής και τα παιδιά να αναγκάζονται να κάνουν μάθημα σε βρώμικο περιβάλλον.

Τέλος αναδεικνύουν το μεγάλο πρόβλημα της μεταφοράς μαθητών από και προς το σχολείο, αφού όπως υποστηρίζουν τα παιδιά μεταφέρονται με λεωφορεία του αστικού ΚΤΕΛ χωρίς συνοδούς, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους ασφαλείας τόσο κατά τη διάρκεια της διαδρομής, όσο κυρίως κατά την αποβίβαση αφού είναι λογικό παιδάκια της α’ ή της β’ δημοτικού να μην ξέρουν καλά τη στάση στην οποία πρέπει να κατεβούν.

Οι γονείς απαιτούν την άμεση αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων και είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσουν επαφές με το δήμο και τη διεύθυνση α/βαθμιας εκπαίδευσης για να βρουν λύση στα προβλήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ