ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN

«Ο ΚΥΚΝΟΣ» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη ενός προγράμματος εκγύμνασης παιδιών με σύνδρομο Down στο νέο άθλημα για την Ελλάδα το οποίο ονομάζεται «Αισθητική Ομαδική Γυμναστική».

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί από την κα Νικολέττα Αναστασίου, πτυχιούχο Φ.Α. & Αθλητισμού, Εθνικός κριτής ρυθμικής γυμναστικής και η οποία καλλιεργεί το εν λόγω άθλημα ως ο μοναδικός διεθνής κριτής στην Ελλάδα.

Μπορούν να συμμετέχουν ΟΛΑ τα παιδιά με σύνδρομο Down (χωρίς να είναι υποχρεωτικό να είναι μέλη μας) ΔΩΡΕΑΝ.

Η διάρκεια του προγράμματος θα είναι από την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015 (έναρξη) έως και την Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 (λήξη) και συγκεκριμένα, εβδομαδιαίως ως εξής:

Δευτέρα και Πέμπτη 19:00μμ – 20:30μμ & Σάββατο 12:00μμ – 14:00μμ

Ο χώρος που θα πραγματοποιείται το πρόγραμμα θα είναι στη μικρή αίθουσα σεμιναρίων του Μύλου του Παππά (ισόγειο).

Υπεύθυνες εκ μέρους του συλλόγου (& για πληροφορίες): Εύη Σμουλιώτη, Αντιπρόεδρος (6936119154) & Πόπη Συγγούνη, αν. Γραμματέας

Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην κα Νικολέττα Αναστασίου για την συγκινητική εθελοντική σπουδαία προσφορά της προς τα παιδιά μας.

Επίσης, θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε και προς τον  Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων κ. Πάνο Σάπκα (φυσικά, και προς τον Δήμαρχο κο Απόστολο Καλογιάννη) για την φιλόξενη και ευαισθητοποιημένη διάθεση να ανταποκριθούν στο αίτημά μας και να μας παραχωρήσουν την αίθουσα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com