ΜΕΧΡΙ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΣΠΡΙΩΝ ΤΟΥ Α.Σ. ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Ο Α.Σ.ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ σε συνεδρία των μελών του και αγρoτών που συμμετείχαν στη συνάντηση-συζήτηση για την ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΟΣΠΡΙΩΝ, όπου η συμμετοχή ήταν αρκετά μεγάλη, ολοκλήρωσε τον πρώτο και δεύτερο κύκλο συναντήσεων  με την συμμετοχή και υποστήριξη του τεχνικού συμβούλου Γιάννη Καραστέργιου.  

Ολοκληρώθηκε πλέον ο εσωτερικός κανονισμός που αφορά την οργάνωση και λειτουργία της Ο.Π.ΟΣΠΡΙΩΝ και οδηγείται προς έγκριση του Δ.Σ..

 Ορίστηκε η τελική ημερομηνία 15 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 7:00μ.μ. η πρώτη ΕΙΔΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗ των εγγεγραμμένων μελών της Ο.Π.ΟΣΠΡΙΩΝ για περαιτέρω οργανωτικά θέματα.

 Ο κάθε ενδιαφερόμενος παραγωγός μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2015 πρέπει να κάνει την εγγραφή στον Α.Σ. ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ κατά προέκταση και στην Ο.Π.ΟΣΠΡΙΩΝ για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στην ΕΙΔΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

 Εκ μέρους της Διαχειριστικής Επιτροπής, καλούνται οι αγρότες-παραγωγοί να δηλώσουν στη γραμματεία του Α.Σ. την πρόθεση σποράς σε στρέμματα και πρόθεση καλλιέργειας ποικιλιών για όσπρια και ψυχανθή.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΤΗΛ: 2410 617104

E-MAIL: laragrosyn@yahoo.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ