ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ! (ΦΩΤΟ)

Ξεπερνώντας και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις των διοργανωτών εκατοντάδες Λαρισαίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα παίρνοντας  μέρος στην Κυριακάτικη  ποδηλατοδρομία στο κέντρο της πόλης.

Γιορτή του ποδηλάτου αλλά και της αλληλεγγύης η εκδήλωση αφού η συγκέντρωση σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο «αναγκάζοντας» το δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη να εκφράσει τις ευχαριστίες και τη συγκίνησή του «… που σαν πόλη ξαναπιάνουμε το νήμα από την αρχή στηρίζοντας όσους έχουν ανάγκη».

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣε σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Καλογιάννης ενθουσιασμένος με τη συμμετοχή υποσχέθηκε «… μια Λάρισα με ακόμη περισσότερους και καλύτερους πεζόδρομους και ποδηλατοδρόμους», ενώ σε  «μια πόλη που στέκεται όρθια απέναντι στην κρίση  και θα συνεχίσει να το κάνει», αναφέρθηκε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρης Δεληγιάννης ευχαριστώντας φορείς, εθελοντές και συμμετέχοντες που στήριξαν την προσπάθεια.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ