ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ Δ. ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

H αναλυτική παρουσίαση των τελικών προτάσεων της μελέτης Αστικής Κινητικότητας για το Δήμο Λαρισαίων, για το σύνολο των παρεμβάσεων, μετά και την συνεκτίμηση των αποτελεσμάτων της διαβούλευσης, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο ανοικτής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στις  7 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα διατυπωθούν οι τελικές παρατηρήσεις προκειμένου να προχωρήσει η παραλαβή και η έγκριση της μελέτης.

Η μελέτη αστικής κινητικότητας για το Δήμο Λαρισαίων εκπονήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ από την ανάδοχο μελετητική ομάδα και ολοκληρώθηκε στις 30/9/2015. Η τελική έγκριση της μελέτης προβλέπεται να γίνει έως τις 31/10/2015.

Υπενθυμίζουμε ότι η μελέτη χρηματοδοτείται 100% από το ΕΣΠΑ και ανατέθηκε μετά από διαγωνισμό σύμφωνα με το άρθρο 7 του Ν. 3316/2005, με ποσοστό έκπτωσης 45%, στα συμπράττοντα γραφεία:

DENCO  ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΠΕ (διακρ. τίτλος DENCO transport ΕΠΕ)  &

DENCO ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Α.Ε. &

Δ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ – Γ. ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε. (διακρ. τιτλ. ΠΟΛΙΝΔΕ)

Ανάλογη κυκλοφοριακή μελέτη με τίτλο ΓΕΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ  εκπονήθηκε το 1990.

Για την υποστήριξη της παρουσίασης αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου Λαρισαίων www.larissa-dimos.gr, το σύνολο των τευχών του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, όπως αυτό συντάχθηκε και υποβλήθηκε από την σύμπραξη μελετητών στα πλαίσια εκπόνησης της μελέτης «ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com