ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ 2021: ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΔΡΕΟΥΔΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Την υποψηφιότητα της Λάρισας για τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης το έτος 2021 θα παρουσιάσει ο δήμαρχος της πόλης Απ. Καλογιάννης στην διάρκεια συνέντευξης τύπου, την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα στην Αθήνα (Βασιλίσσης Σοφίας 2).

Στο πλευρό του δημάρχου της πόλης θα βρίσκονται ο γνωστός καλλιτέχνης Λάκης Λαζόπουλος και η χορεύτρια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Ελεάννα Ανδρεούδη. Παρόντες ακόμη θα είναι ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Επιστημών Π. Σάπκας, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της υποψηφιότητας Γ. Βουλγαράκης, ο εκτελεστικός διευθυντής Γ. Σάρλης και η διευθύντρια επικοινωνίας Ολ. Σταυροπούλου.

Η παρουσίαση της υποψηφιότητας της πόλης θα γίνει ενώπιον των επικεφαλής πληθώρας πολιτιστικών φορέων της χώρας – οι οποίοι έχουν προσκληθεί να παραστούν για τον σκοπό αυτό – και εκπροσώπων των πανελλήνιας εμβέλειας ΜΜΕ.

Στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου θα παρουσιαστούν το σύνολο των δράσεων που μέχρι στιγμής έχει προετοιμάσει και παρουσιάσει το Γραφείο της Υποψηφιότητας, οι επόμενες που θα ακολουθήσουν καθώς και οι ενέργειες που βρίσκονται σε εξέλιξη αναφορικά με την υποβολή, στα τέλη Νοεμβρίου, ενός πλήρους και ανταγωνιστικού φακέλου υποψηφιότητας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com