ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ 100.000 € ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Σε μια σειρά παρεμβάσεων, συνολικού προϋπολογισμού περίπου 100.000 €, σε αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου Τυρνάβου,όπως ο πυρήνας μαζικού αθλητισμού στον Αμπελώνα και τα γήπεδα Αργυροπουλίου, Ροδιάς, Δαμασίου και Δένδρων θα προχωρήσει ο δήμος Τυρνάβου

σύμφωνα με ομόφωνες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου, το οποίο ενέκρινε και τις σχετικές μελέτες της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου.

Η πρώτη μελέτη με σκοπό την ανάπλαση των εγκαταστάσεων του Πυρήνα Α Αθλητικών εγκαταστάσεων Μαζικής Άθλησης του Αμπελώνα προβλέπει μια σειρά εργασιών οι οποίες σε γενικές γραμμές είναι:

-Δημιουργία διαδρόμου περιπατητικής και ήπιας αθλητικής δραστηριότητας με φυσικά αργιλικά ή λατομικά θραυστά υλικά.

-Επανακατασκευή χλοοτάπητα  γηπέδoυ ποδοσφαίρου 5Χ5.

-Επίστρωση και εξοπλισμός παλαιού υπαίθριου γηπέδου μπάσκετ.

-Εξοπλισμός με όργανα άθλησης ανοικτών χώρων.

-Λοιπές εργασίες ανάπλασης ανοικτών χώρων.

Η επίβλεψη του έργου θα γίνει από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Τυρνάβου και ο αρχικός ενδεικτικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 43.000,00€ συμπεριλ. ΦΠΑ 23%,όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Κ. Κουλιός στην εισήγησή του.

Παρεμβάσεις στα γήπεδα

Η δεύτερη μελέτη συντάχθηκε με σκοπό την αναβάθμιση των δημοτικών γηπέδων Αργυροπουλίου, Ροδιάς, Δαμασίου και Δένδρων προκειμένου να πληρούν τις τεχνικές προϋποθέσεις που τίθενται από το νόμο με σκοπό την απρόσκοπτη, νόμιμη λειτουργία τους και την ασφαλή διεξαγωγή επισήμων αγώνων αθλοπαιδιών.

 

Οι κύριες προβλεπόμενες εργασίες είναι:

-Κατασκευή σταθερής και ασφαλούς περίφραξης ύψους 1,80 και άνω όπου απαιτείται.

-Σιδηροκατασκευές ενίσχυσης υφισταμένων περιφράξεων και λοιπών εργσιών.

-Αναβάθμιση χώρων υγιεινής και αποδυτηρίων.

-Νέες υδραυλικές εγκαταστάσεις.

-Νέες Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

-Συντήρηση λοιπών αθλητικών χρήσεων, στίβου, σκάμματα αλτών κλπ

-Οικοδομικές επισκευαστικές εργασίες, υγρομονώσεις, χρώσεις, επιχρίσεις, ενισχύσεις, τσιμεντοστρώσεις κλπ.(όπου είναι απαραίτητο).

Η επίβλεψη του έργου θα γίνει από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου και ο αρχικός ενδεικτικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 50.000,00€ συμπεριλ. ΦΠΑ 23%.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ