ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΦΕΡΦΕΛΗ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Παρουσία πλήθους συγγενών, φίλων και συνεργατών εγκαινιάστηκαν με δύο σεμνές τελετές τα ιατρεία του ειδικού παθολόγου διαβητολόγου Διονύση Φερφέλη στη Λάρισα και στον Αμπελώνα.

Οι συμμετέχοντες ευχήθηκαν στον γιατρό για το νέο του ξεκίνημα να έχει πάντα επιτυχίες και να υπηρετεί με συνέπεια και σωστές διαγνώσεις τους ασθενείς, κάτι που άλλωστε εγγυάται η επιστημονική κατάρτιση και οι εμπειρίες του.

Το ιατρείο στη Λάρισα, βρίσκεται στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 4 (3ος Όροφος), τηλ. 2410 533633 και στον Αμπελώνα, στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 42 (έναντι Δημαρχείου), τηλ. 24920 33222.

ferf1 ferf2 ferf4Ο Διονύσης Βασιλείου Φερφέλης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, μεγάλωσε στη Λάρισα και έχει καταγωγή από τη Ροδιά. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έκανε το αγροτικό του στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας.

Έλαβε τον τίτλο του Ειδικού Παθολόγου το 2013 αφού είχε εκπαιδευτεί για 5 συναπτά έτη ως ειδικευόμενος στην Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η οποία αναγνωρίζεται διεθνώς για την αντιμετώπιση ασθενών με νοσήματα του ήπατος (ιογενείς ηπατίτιδες, κίρρωση ήπατος, αλκοολική ηπατοπάθεια, αυτοάνοσα νοσήματα του ήπατος).

Στη συνεχεία, εξειδικεύτηκε στον τομέα της Διαβητολογίας στο Διαβητολογικό Κέντρο της Α’ Παθολογικής Κλινικής του Α.Π.Θ στο Α.Χ.Ε.Π.Α., της οποίας και διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης για 2 έτη ( σακχαρώδης διαβήτης τύπου Ι, σακχαρώδης διαβήτης τύπου ΙΙ, διαβήτης κύησης, αντλίες ινσουλίνης, διαβητική μικροαγγειοπάθεια, διαβητική μακροαγγειοπάθεια).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ