ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ: ΈΨΑΧΝΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΗΚΑΝ ΝΕΚΡΗ ΣΤΟΝ ΦΩΤΑΓΩΓΟ!

Απίστευτη εξέλιξη στην υπόθεση εξαφάνισης της 21χρονης φοιτήτριας από το Παγκράτι.

Η κοπέλα είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο η αναζήτηση της οδήγησε σε μια τρομακτική ανακάλυψη καθώς η 21χρονη φοιτήτρια βρέθηκε νεκρή στον φωταγωγό της πολυκατοικίας, όπου έμενε με τους γονείς της.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ήταν το πρωί της περασμένης Τετάρτης όταν οι γονείς της 21χρονης έφυγαν πολύ νωρίς το πρωί από το σπίτι για το καφενείο, όπου διατηρούν στη λεωφόρο Υμηττού στο Παγκράτι. Το βράδυ επέστρεψαν στο σπίτι ωστόσο δεν βρήκαν εκεί την κόρη τους και αφού την αναζήτησαν χωρίς αποτέλεσμα, απευθύνθηκαν στην αστυνομία.

Ωστόσο έπρεπε να περάσει το 24ωρο για να ξεκινήσουν επισήμως οι έρευνες. Την έψαξαν σε σπίτια φίλων και γνωστών αλλά δεν τη βρήκαν πουθενά.

Αγωνιώδεις εκκλήσεις έκαναν οι συγγενείς της και μέσω τηλεοπτικών εκπομπών. Χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Μέχρι χθες το βράδυ όταν οι ένοικοι στα διαμερίσματα του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας διαμαρτυρήθηκαν για δυσοσμία.…

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Το πτώμα της άτυχης κοπέλας φέρει συντριπτικά κατάγματα σε όλο το σώμα αλλά και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από την πτώση. Από την πρώτη εξέταση του ιατροδικαστή δεν προκύπτει πως το νεαρό κορίτσι φέρει εμφανή ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

Το κλιμάκιο της αστυνομίας δεν βρήκε ίχνη διάρρηξης, ούτε και παραβίαση της κλειδαριάς του σπιτιού με αντικλείδι. Ωστόσο στο σπίτι δεν βρέθηκε ούτε και κάποιο σημείωμα αυτοκτονίας από την 21χρονη φοιτήτρια.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της…

topontiki.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ