ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ 23% ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Το θέατρο του παραλόγου στη Βουλή για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης. Όλα τα κόμματα που ψήφισαν το 3ο μνημόνιο ξεσπάθωσαν…αντιμνημονιακά, ενώ καταριούνται την επιβολή  ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση, τον οποίο προ ολίγων εβδομάδων είχαν ψηφίσει!

Μάλιστα ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε την αναστολή εφαρμογής του μέτρου μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου(!!!), ενώ κάλεσε την αντιπολίτευση, μνημονιακή και μη, να προτείνει ισοδύναμα μέτρα!!.

Η λύση όμως δεν βρίσκεται στην εξεύρεση ισοδύναμων μέτρων σε κάθε εξωφρενική απαίτηση των δανειστών-τοκογλύφων της ΕΕ και της ευρωζώνης, αλλά στην κατάργηση των θανατηφόρων μνημονιακών δεσμεύσεων.

Ζητάμε την ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της επιβολής 23% ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, χωρίς κανένα ισοδύναμο μέτρο, το οποίο θα επιβαρύνει άλλες κοινωνικές ομάδες.
Ζητάμε την κατάργηση των μνημονιακών περικοπών στην Παιδεία και την επαρκή χρηματοδότησή της,ώστε να σταματήσει η διαρκής υποβάθμισή της και η εξαθλίωση των λειτουργών της.
Καλούμε τους γονείς, μακριά από κάθε αυταπάτησχετικά με τις καλές προθέσεις των μνημονιακών κομμάτων και της κυβέρνησης,να οργανώσουν ΑΜΕΣΑ την πάλη τους για την υλοποίηση των παραπάνω αιτημάτων, με τελικό στόχο την κατάργηση όλων των μνημονιακών δεσμεύσεων  και την ανάκτηση της Δημοκρατίας και εθνικής μας ανεξαρτησίας και αξιοπρέπειας, μέσα από τη δημιουργία ενός πλατιού μετώπου ανατροπής και σωτηρίας από τα μνημόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ