ΕΞΥΣΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ 200.000€ ΜΕ ΜΟΛΙΣ 3€

Η φωτογραφία τραβήχτηκε λίγο μετά τους έξαλλους πανηγυρισμούς του νικητή – Τα μαγικά κεράσια άλλαξαν τη ζωή του και πλέον ο υπερτυχερός κάνει σχέδια για το μέλλον του…

Άλλαξε η ζωή του μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ένας υπερτυχερός από την Πτολεμαΐδα, ηλικίας περίπου 30 ετών δοκίμασε την τύχη του στο “Σκρατς”, αγοράζοντας χθες γύρω στις 21:00 το βράδυ, ένα λαχνό αξίας 3 ευρώ. Λίγο αργότερα είχε γίνει πλούσιος αφού κέρδισε 200.000 ευρώ. To τυχερό δελτίο αγοράστηκε από το Πρακτορείο ΟΠΑΠ “Χαλεπόπουλος και ΣΙΑ”, που βρίσκεται στην 25ης Μαρτίου 67, στην Πτολεμαΐδα και η είδηση είναι το κεντρικό θέμα συζήτησης στην πόλη.

Τα μαγικά κεράσια λοιπόν άλλαξαν τη ζωή του νεαρού, που διαπίστωσε ότι κέρδισε πολύ γρήγορα, αφού τα κέρδη βρίσκονταν στην πρώτη σειρά όπως βλέπετε παρακάτω…

ΦΩΤΟ από kozan.grΦΩΤΟ από kozan.gr

Πριν από περίπου ένα μήνα, ανω κάτω έγινε πανηγύρι στο Αιγίνιο Πιερίας από τους ξέφρενους πανηγυρισμούς του μεγάλου νικητή. Και πως μην τα κάνει άνω κάτω από τη χαρά του αφού με μόλις 2 ευρώ κέρδισε στο παιχνίδι ΑΣΟΣ ΚΑΙ ΡΗΓΑΣ 100.000 ευρώ!

Η τύχη του δεν έχει προηγούμενο: ο εικοσιπεντάχρονος ζήτησε από τον πλανόδιο λαχειοπώλη να του δώσει ένα ΣΚΡΑΤΣ των 3 ευρώ. Όμως αυτός τα είχε δώσει όλα …κι έτσι του πρότεινε το τυχερό ΣΚΡΑΤΣ αξίας των 2 ευρώ.Ο νικητής είπε στον λαχειοπώλη ότι κερδίζει συχνά στο ΣΚΡΑΤΣ, ωστόσο πρώτη φορά κερδίζει ένα τόσο μεγάλο ποσό.

kozan.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ