ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΣΤΟΧΟΣ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με κύριο θέμα συζήτησης  την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος  αλλά και την «επόμενη μέρα» στο κόμμα και παρουσία του πρώην βουλευτή Μαγνησίας Κώστα Δελημήτρου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Επιμελητηρίου Λάρισας  η ανοιχτή συνέλευση μελών και φίλων της Λαϊκής  Ενότητας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑντικειμενικές συνθήκες όπως το ολιγοήμερο του προεκλογικού αγώνα, τα πενιχρά οικονομικά αλλά και η δυσπραγία της ΛΑΕ σε κεντρικό επίπεδο και κυρίως το ότι «δεν ξεδιπλώθηκε το πρόγραμμά της» οδήγησαν σε αρνητικό εκλογικό αποτέλεσμα, ήταν η πρώτη εκτίμηση των ομιλητών.

«Κύριος στόχος μας παραμένει να κρατήσουμε τη Λαϊκή Ενότητα ζωντανή και να συνδεθούμε επιτέλους με την κοινωνία», τόνισε σε σύντομη εισήγησή του ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις πρόσφατες εκλογές Τάκης Γιαλαμάς, ο οποίος έσπευσε να συμπληρώσει πως «… στην ουσία δεν απαντήθηκε το ερώτημα αν είμαστε το «κόμμα της δραχμής» στην Ελλάδα».

Στο πλαίσιο της συνέλευσης υπογραμμίστηκε η ανάγκη να ξεκαθαριστεί «το ποια ακριβώς ΛΑΕ θέλουμε», ενόψει και της Πανελλαδικής  Συνδιάσκεψης που ορίστηκε 6-7 Νοεμβρίου στην Αθήνα, αλλά και του Συνεδρίου της Λαϊκής  Ενότητας που τοποθετείται στις αρχές του χρόνου.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ