ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΡ. ΑΛΕΞΙΑΔΗΚΑΙ Κ. ΠΟΥΛΑΚΗ ΕΙΧΕ Ο Θ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Τα Υπουργεία Οικονομικών, Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, καθώς και την ΚΤΥΠ (ενιαίος κατασκευαστικός φορέας του ελληνικού κράτους, για όλες τις δημόσιες κτιριακές υποδομές) επισκέφτηκε ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος.

Στο Υπουργείο Οικονομικών ο Θανάσης Νασιακόπουλος συναντήθηκε με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο δήμαρχος έθεσε μια σειρά ζητημάτων που αφορούν στα οικονομικά του Δήμου Κιλελέρ. Επιπροσθέτως έθεσε στον Υπουργό το θέμα που σχετίζεται με τα κτήρια των πρώην αστυνομικών σταθμών που βρίσκονται στο Δήμο Κιλελέρ. Ο δήμαρχος κατέγραψε «… την πρόθεση της δημοτικής αρχής του δήμου Κιλελέρ για την αξιοποίηση των κτηρίων προς όφελος των πολιτών». Ο κ. Αλεξιάδης διαπίστωσε ουσιαστική και νομική σύγκλιση με τον δήμαρχο και δήλωσε θετικός στην προώθηση του αιτήματος αφού αυτό εμπεριέχει κοινωφελή στοιχεία. Παράλληλα για το ίδιο θέμα ο Θανάσης Νασιακόπουλος συναντήθηκε με το γενικό γραμματέα δημόσιας περιουσίας κ. Νικόλαο Ματζάκο.

Στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης ο δήμαρχος συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα κ. Κώστα Πουλάκη τον οποίο ενημέρωσε για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν στο Δήμο. Στη συνάντηση που έγινε σε εγκάρδιο κλίμα ανταλλάχτηκαν απόψεις για την αποδοτικότερη  λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ειδικότερα ο δήμαρχος έθεσε το θέμα της δημιουργίας νέου παιδικού σταθμού στον Πλατύκαμπο με το γενικό γραμματέα να είναι θετικός στο αίτημα που κατατέθηκε. Συμφωνήθηκε επίσης ότι οι επαφές ανάμεσα τους θα είναι συνεχείς έτσι ώστε να υπάρχει η αμφίδρομη πληροφόρηση για όσα ζητήματα προκύπτουν.

Κλείνοντας τον κύκλο των επαφών ο δήμαρχος συναντήθηκε με το γενικό διευθυντή υλοποίησης έργων κ. Λεωνίδα Θεοτοκάτο και το διευθυντή μελετών έργων κ. Δημήτρη Φιλιππάκο της ΚΤΥΠ με τους οποίους συζήτησε διεξοδικά την πρόταση της δημοτικής αρχής για την ανέγερση νέου δημοτικού σχολείου στη Νίκαια και την επέκταση και αναβάθμιση των δημοτικών σχολείων Γαλήνης και Πλατυκάμπου.

Το δήμαρχο συνόδευαν ο αντιδήμαρχος πολιτισμού και κοινωνικής πολιτικής Αχιλλέας Χατζούλης και  ένας εκ των νομικών παραστατών της νομικής υπόθεσης των αστυνομικών σταθμών κ. Γιώργος Νασιακόπουλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ