Ε-ΜΠΡΑ(Κ)ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ!

Δεν περιορίστηκε σε… ανακοινώσεις η ΑΔΕΔΥ αφού το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Δημήτρης Μπράτης  ταξίδεψε από την Αθήνα για να σταθεί ως μάρτυρας υπεράσπισης στο πλευρό του προέδρου του Ν.Τ, εκπαιδευτικού  Δημήτρη Παπαποστόλου.

Δεν μάσησε τα λόγια του ο κ. Μπράτης  που έσταζε μέλι για το γνωστό Λαρισαίο συνδικαλιστή, αφού όπως είπε «… πρόκειται για έναν σπουδαίο συνάδελφο και άξιο αγωνιστή, τον οποίο στηρίζουμε μέχρι να λάμψει η αλήθεια».

Χαμογελαστός ανέβηκε τα σκαλιά του Δικαστικού Μεγάρου ο Παπαποστόλου  και πώς να μην ήταν  με τόσα θετικά που άκουσε…

Ο Θ. ΚΙΚΙΝΗΣ

Για απόπειρα φίμωσης και τρομοκράτησης  του συνδικαλιστικού  κινήματος την ώρα που το δημόσιο σχολείο απαξιώνεται και τα προβλήματα συσσωρεύονται  για τον πολύπαθο χώρο της Παιδείας, έκανε λόγο και ο πρόεδρος της ΔΟΕ Θανάσης Κικινής, που βρέθηκε στην πόλη  με αφορμή την εκδίκαση της υπόθεσης του προέδρου του Ν.Τ Λάρισας της ΑΔΕΔΥ Δημήτρη  Παπαποστόλου.

«Ο συνάδελφος τρομοκρατήθηκε στο πλαίσιο άσκησης των καθηκόντων του την ώρα που τα κενά στα σχολεία είναι χιλιάδες, ειδικά σχολεία παραμένουν κλειστά και απάντηση από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου δεν υπάρχει», τόνισε σε δηλώσεις του  στους δημοσιογράφους ο κ. Κικινής, ο οποίος δεν δίστασε να μιλήσει για «σκόπιμη εγκατάλειψη», αλλά και για μια κατάσταση που διαρκώς θα χειροτερεύει «… όσο δεν στηρίζεται το δημόσιο σχολείο».

ΑΝΑΒΟΛΗ

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε νέα αναβολή για τις 7 Μαρτίου 2016 οδηγήθηκε για πολλοστή φορά η εκδίκαση της υπόθεσης του κ. Παπαποστόλου  από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας.

Ο γνωστός συνδικαλιστής κάθισε στο «σκαμνί» κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμηση μετά από μήνυση της πρώην διευθύντριας του 9ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, ενώ η υπόθεση αφορά σε έγγραφο που απέστειλε το 2011 ο Δημήτρης Παπαποστόλου με την ιδιότητά του ως πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων του νομού.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ