ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ «ΜΑΡΤΥΡΙΟ» ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

Μία από τα ίδια για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου που ηττήθηκε  από τους «ψυχωμένους» Βορειοιρλανδούς  που πανηγύρισαν την πρόκριση στο EURO της Γαλλίας σαν… κατάκτηση και το 3-1 σαν μικρά παιδιά, ενώ  το «μαρτύριο» για παίκτες, προπονητές, παράγοντες και ηρωικούς φιλάθλους

– που επέμειναν  και στο Μπέλφαστ να χειροκροτούν τη γαλανόλευκη- τελειώνει  σήμερα με την αναμέτρηση απέναντι στους Ούγγρους στο στάδιο Καραϊσκάκης.

Και αν οι διεθνείς πέταξαν «λευκή πετσέτα» απέναντι στη Β. Ιρλανδία, ο πολύς Χολέμπας  θεώρησε καλό να πετάξει τη φανέλα με το εθνόσημο!

Μάταια ο Χρήστος Αραβίδης  και οι συμπαίκτες του τον καλούσαν να χαιρετήσει μαζί τους τον κόσμο που στήριξε την ομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και χειροκρότησε στο τέλος ιπποτικά νικητές και ηττημένους.

Ο Χολέμπας  δεν περιορίστηκε απλά να τους «γράψει» αλλά αποχωρώντας πέταξε εκνευρισμένος και τη φανέλα με το εθνόσημο στον αγωνιστικό χώρο!!

Έτσι είναι, όταν η ανυποληψία ξεκινά από «μέσα» καταλαβαίνεις γιατί η πάλαι ποτέ τροπαιούχος έγινε περίγελος…

Υ.Γ Μπορεί η μεγάλη και τρανή ΕΠΟ να «κάλυψε» το  Χοσέ της διότι είχε λέει νεύρα το παλικάρι, νουθετώντας μάλιστα τους κακούς δημοσιογράφους «που γράφουν ό,τι  να’ ναι», ο Τσάνας  μια φορά αντικατέστησε το Χολέμπας  παρόλο  «που τα δίνει όλα για το εθνόσημο»,  με το Σταφυλίδη…

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ