ΘΥΜΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΩΝ ΜΥΑΛΩΝ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Για μια ακόμη φορά άγνωστος απάνθρωπος ξέσπασε σε άκακα σκυλιά στο κέντρο του Τυρνάβου σκορπώντας το θάνατο με δηλητηριασμένες τροφές.

Από το βράδυ της Κυριακής μέχρι αργά σήμερα το βράδυ τρία άκακα σκυλιά έπεσαν θύματα του αρρωστημένου στο μυαλό αχρείου κατοίκου της περιοχής, αλλά με την άμεση επέμβαση κτηνιάτρου και ζωόφιλων του Τυρνάβου τα δύο ζώα σώθηκαν αλλά δυστυχώς το τρίτο ξεψύχησετο βράδυ απόψε στη μικρή πλατεία Αγοράς.

Το συμβάν καταγράφηκε από το Α.Τ. Τυρνάβου και πιθανότατα σήμερα να δοθεί συνέχεια από ζωωοφιλικές οργανώσεις, ενώ αίσθηση προκάλεσε η αδιαφορία στελέχους της δημοτικής αρχής που αν και κλήθηκε για να μεριμνήσει για την περισυλλογή του ζώου, δήλωσε ότι βρισκόταν εκτός Τυρνάβου, χωρίς φυσικά να φροντίσει να βρεθεί κάποιος άλλος από την πλευρά του δήμου για να γίνει η περισυλλογή του νεκρού σκύλου.

Τα συνεχή κρούσματα δηλητηρίασης σκύλων τόσο στον Τύρναβο όσο και στον Αμπελώνα αφενός καταδεικνύουν την αδιαφορία και την αδυναμία της δημοτικής αρχής να δώσει λύσεις στο πρόβλημα και αφετέρου καθιστούν κάτι παραπάνω από επιτακτική την ανάγκη ολοκληρωμένης πολιτικής αντιμετώπισης των αδέσποτων και προστασίας τους από τους αρρωστημένους υπάνθρωπους που δυστυχώς κυκλοφορούν ακόμη ατιμώρητοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ