ΜΗΤΕΡΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΠΕΙΔΗ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ

Με χειροπέδες βρέθηκε μητέρα ανήλικου παιδιού επειδή σύμφωνα με μήνυση που της έκανε ο εν διαστάσει σύζυγός της χαστούκισε τον ανήλικο γιο της στο προαύλιο του σχολείου μπροστά στα έντρομα μάτια των συμμαθητών του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η μητέραεπισκέφθηκε το γιο της στο σχολείο του στον Βόλο, τον χαστούκισε και τον απείλησε, ενώ όλοι οι μαθητές βρισκόταν στην ώρα προσευχής. Πρόκειται για ένα περιστατικό που σπάνια καταγράφεται σε αστυνομικό δελτίο με πρωταγωνίστρια τη μητέρα του ανήλικου μαθητή. Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στην 38χρονη μετά από μήνυση που υπέβαλε ο 40χρονος εν διαστάσει σύζυγός της.

Σύμφωνα με τη μήνυση, η 38χρονη επισκέφτηκε το παιδί της στο σχολείο και φέρεται να το χαστούκισε και να το απείλησε ότι θα κλείσει τον πατέρα τους φυλακή και θα πάρει πίσω τα παιδιά. Φέρεται να εξοργίστηκε επειδή τα παιδιά της προτίμησαν να μείνουν μαζί του, μετά από ένα άκρως επεισοδιακό διαζύγιο.

Ο 40χρονος ενημερώθηκε για το περιστατικό και απευθύνθηκε αμέσως στην Αστυνομία. Η 38χρονη, η οποία έχει χάσει την επιμέλεια των παιδιών της, συνελήφθη και με προφορική εντολή αφέθηκε ελεύθερη καθώς ορίστηκε τακτική δικάσιμος. Να επισημανθεί πάντως ότι η 38χρονη φέρεται να αρνήθηκε τις αποδιδόμενες κατηγορίες.

Νέο επεισόδιο

Αν και αφέθηκε ελεύθερη προχθές με προφορική εντολή Εισαγγελέα με σκοπό να δικαστεί σε ρητή δικάσιμο που χαστούκισε τον ανήλικο γιο της στο σχολείο και τον απείλησε χθες συνελήφθη εκ νέου, αφού η 38χρονη επισκέφτηκε ξανά τα παιδιά της στο σχολείο και τα απείλησε ότι θα κλείσει τον πατέρα τους στη φυλακή.

Καθόλου δεν πτόησε την 38χρονη Βολιώτισσα η σύλληψη για ενδοοικογενειακή βία και απειλή.

Ο εν διαστάσει σύζυγός της που ενημερώθηκε για το νέο περιστατικό απευθύνθηκε για δεύτερη φορά σε δύο μέρες στην Αστυνομία και την κατήγγειλε.

Η 38χρονη συνελήφθη, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Βόλου με τη διαδικασία του Αυτοφώρου και πήρε προθεσμία για να δικαστεί την Παρασκευή για ενδοοικογενειακή απειλή.

Ταχυδρόμος

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com