ΜΕ ΤΟΝ Μ. ΜΠΟΛΑΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΓΗ

Με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάρκο Μπόλαρη συναντήθηκε σήμερα η διοίκηση του Συνεταιρισμού ΘΕΣγη. Τα μέλη της διοίκησης του Συνεταιρισμού, ενημέρωσαν τον κ. Μπόλαρη για το φάσμα των δραστηριοτήτων του Συνεταιρισμού, αλλά και τις συνέργειες που αναπτύσσει στον πρωτογενή τομέα,

κυρίως με τον Συνεταιρισμό ΘΕΣγάλα στον τομέα των ζωοτροφών, αλλά και την εταιρεία «Μπάρμπα Στάθης» στον τομέα των κηπευτικών.
Ο πρόεδρος του ΘΕΣγη κ. Παν. Καλφούτζος, όπως και ο αντιπρόεδρος κ. Ευαγ. Παναγιώτου, κατέθεσαν δέσμη προτάσεων στον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης σχετικά με την φορολόγηση του αγροτικού εισοδήματος, αποσπώντας τη δέσμευση του Υπουργού για την μεταφορά των προτάσεων αυτών στο κυβερνητικό επιτελείο.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν ακόμα τα προγράμματα που αφορούν τις ομάδες παραγωγών, αλλά και οι δράσεις του Συνεταιρισμού για την διασφάλιση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων, ώστε να προσδίδουν υπεραξία στο αγροτικό εισόδημα, κάνοντας αναφορά στο καινούριο επιτυχημένο εγχείρημα του Συνεταιρισμού στον τομέα των αλεύρων σε συνεργασία με τους αρτοποιούς σε Λάρισα και Αθήνα.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν επίσης ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος του ΘΕΣγη κ. Νίκος Παπαδόπουλος και ο σύμβουλος ανάπτυξης του ΘΕΣγη κ. Αντ. Μαλάμης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ