ΧΡΥΣΟ Η ΙΩΑΝΝΑ ΣΙΑΪΝΗ ΧΑΛΚΙΝΟ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΑ ΟΠΕΝ

Στο Βελιγράδι διεξήχθη το GALEB TROPHY-SERBIA OPEN με την συμμετοχή 1.500 αθλητών από 50 χώρες το οποίο ήταν βαθμολογούμενο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

tae1Εκεί συμμετείχε ο Σύλλογος του Τυρνάβου κατακτώντας ένα Χρυσό με την Σιαΐνη Ιωάννα στην κατηγορία +59 Κορσίδων η οποία απέδωσε τα μέγιστα δίνοντας όλες της τις δυνάμεις της και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του προπονητή της, αλλά  και ένα Χάλκινο με τον Μπεκιάρη Ιωάννη στην κατηγορία των -41 Παίδων που κι αυτός με τη σειρά του κατακτά ένα μετάλλιο σε ένα πρωτάθλημα G1 χάνοντας από τον αθλητή της Ρωσίας ο οποίος κατέκτησε το χρυσό στην κατηγορία.

Η Σιαΐνη Κωνσταντίνα στην -59 Κορασίδων έχασε στον πρώτο αγώνα από την έμπειρη αθλήτρια της Κροατίας η οποία πήρε την κατηγορία.

Επίσης αγωνίστηκαν με την ομάδα της Ένωσης Βορείου Ελλάδος και ο Γκόλτσιος Κωνσταντίνος κερδίζοντας στον πρώτο αγώνα τον Σέρβο αθλητή 3-1, την πορεία του όμως σταμάτησε ο Βρετανός αθλητής ο οποίος είχε και την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία του, μετά απο ένα συναρπαστικό αγώνα που έληξε στην κανονική διάρκεια ισόπαλος 7-7 και στον χρυσό πόντο κέρδισε ο Βρετανός.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και η Πορτέση Ελένη η οποία έχασε από την έμπειρη αθλήτρια του Βελγίου 4-2.

Στους αγώνες διαιτήτευσε η διεθνής διαιτητής Μπάρδα Σωτηρία από τον Τύρναβο, μετά από πρόσκληση της Σέρβικης ομοσπονδίας.

Το Δ.Σ. και ο προπονητής Ντιντός Χρήστος είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών του και την κατάκτηση των μεταλλίων σε ένα από τα δυσκολότερα τουρνουά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ