ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ «ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗΣ» ΑΕΛ!!

Απογοητευτική η εικόνα της αίθουσας σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης όπου και πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ.

Βαρύ ούτως ή άλλως το κλίμα και πολλά τα ερωτηματικά μετά και τις πρόσφατες αποχωρήσεις,  αποκαρδιωτική όμως  και  η προσέλευση όταν επί 302 οικονομικά τακτοποιημένων έδωσαν δεν έδωσαν το «παρών» καμιά 60αριά!!

Πολλά και ενδιαφέροντα τα όσα ακούστηκαν, με τις μικροεντάσεις  να μη λείπουν επ’ αφορμή και της συζήτησης για τα οικονομικά των τμημάτων.

Την… τιμητική του  μαθαίνουμε είχε  το τμήμα μπάσκετ της ΑΕΛ με κάποιους «μεγαλοπαράγοντες» να αμφισβητούν ακόμη και την αναγκαιότητα ύπαρξης του τμήματος!!!

Να υποθέσουμε πως πρόκειται για τους ίδιους που κάποια 24ωρα νωρίτερα κόμπαζαν στις καφετέριες του κέντρου για το ασημένιο μετάλλιο του Νίκου Τσούτσου  στο Παγκόσμιο της Ν. Κορέας ή μήπως όχι;

Υ.Γ Τουλάχιστο τα «βρήκαν» οι… ποδοσφαιρικοί, αφού MONSTERS και Σ.Φ. ΑΛΚΑΖΑΡ ετοιμάζουν «καυτή» Θ1 για το ματς με τον Εργοτέλη.

Ε.Π.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com

2 Comments

  1. Δηλαδή μπασκετική ΑΕΛ με δικά της παιδιά και οικονομικά υγιής χωρίς τρελά μπάτζετ και ανοίγματα δεν γίνεται και γιατί ;

  2. Όταν γράφει γυναίκα και μάλιστα από διηγήσεις, τοτε οι ανακρίβειες είναι σχεδόν σίγουρες.
    Ποιοι μεγαλοπαράγοντες μίλησαν για κατάργηση του μπάσκετ; Άλλο είπαν, αλλά φυσικά δεν αρέσει στα αυτιά των ηλίθιων που ονειρεύονται Α1 με λεφτά της μαμάς. Αφού το τμήμα μπάσκετ όπως και όλα τα άλλα δήθεν πετυχημένα τμήματα μαζεύουν χιλιάδες ζημιά και χρέη στο σωματείο κάθε χρόνο, τι νόημα έχουν οι μεταγραφές και τα μεγαλοπιασίματα όταν δεν έχουν καν 2 γήπεδα για τις Ακαδημίες; Γιατί να μην πιάσουν τόπο εκεί τα λεφτά που πετιούνται σε μισθοφόρους μπασκετμπολίστες; Γιατί να παίρνει το μπάσκετ 9000 ευρώ από το ταμείο του σωματείου που μένει έτσι στραγγισμένο και δεν μπορεί να χρηματοδοτήσει βασικά δικαστικά έξοδα κατά πλεξίδα και πηλαδάκη; Μήπως για να ικανοποιούνται κάποιοι κομπλεξισμοί;

    Άτομο που έβαλαν σε θεση κλειδί ενώ ήξεραν το ποιόν του, έφαγε λεφτά της ΑΕΛ χιλιάδες ευρώ και δεν είπαν ούτε μια λέξη στις συνελεύσεις απολογισμού και προυπολογισμού. Κουκουλοσκέπαστα όλα.
    Τους ήρθαν τώρα τα γίδια και κάνουνε αγωγή για τα μάτια στον Πλεξίδα δήθεν για τα 50 χιλιάρικα που χρωστάει και όταν τον είχαν στο χέρι του γλύφανε τα παπούτσια οι κοπρίτες μεγαλοπαράγοντες. Το κάνουν με υπαγόρευση κοντού που έτσι μέχρι να τελειώσουν τα δικαστήρια (ζησε μαη μου) θα γλιτώνει το ανάλογο ποσό που πρέπει να δώσει στον πλεξι. Μέχρι τότε ο κοντός θα έχει κουνήσει μαντήλι και θα είναι ο μόνος κερδισμένος.

    Και πολλά άλλα. Βρώμα η δουλειά.

Comments are closed.