ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ…  «ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ»!

Θα μπορούσα να ξεκινήσω την απάντηση στον κ. Λ.Κ γράφοντας το κοινότυπο «… με έκπληξη διάβασα το σχόλιο κλπ,κλπ», δεν θα το κάνω όμως για τον απλούστατο λόγο ότι δεν με εκπλήσσει!!

Χρόνια μαθημένοι άλλωστε ορισμένοι στα «κατευθυνόμενα» και  «κάτω απ’ το χαλί» ήταν φυσικό να αντιδράσουν με το σχόλιο.

Κατ’ αρχάς φίλτατε Λ.Κ μου για την «ταμπακέρα» τίποτα! Ειπώθηκε ή όχι να διαλυθεί το τμήμα εκτός και αν το θέμα σας στο βωμό του «ερασιτεχνικού» αθλητισμού(;) που διατείνεστε πως υπηρετείτε είναι να κυνηγάτε τον κάθε Πλεξίδα και τον κάθε Πηλαδάκη  των ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ανώνυμων εταιρειών.

Τώρα ποιος είναι ο «κοντός», ποιος την έχει πιο μακριά και τι σχέση έχουν όλα αυτά με τα γραφόμενά μου «κοντά στο νου και η γνώση»!

Όσο για το σχόλιο θα το υποστηρίξω μέχρι «κεραίας», άλλωστε αν μπαίνατε  στον κόπο πριν ΚΑΙ το σεξιστικό σας παραλήρημα να παρακολουθήσετε σχετικά ρεπορτάζ και άνδρα συναδέλφου πολύ φοβάμαι πως θα διαβάζατε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια, εκτός και αν επιμένετε στα ρεπορτάζ «γαργάρα», οπότε μάλλον θα χρειαστεί να αλλάξετε site για την «ενημέρωσή» σας.

Όσο για το «όταν γράφει γυναίκα…  οι ανακρίβειες είναι σίγουρες» δεν θα καθίσω  να αναλύσω ούτε τη διαδρομή  μου για πάνω από 25 χρόνια στο επάγγελμα ούτε φυσικά τη σχέση μου με το μπάσκετ το οποίο παρακολουθώ για πάνω από 30 χρόνια και είχα τη χαρά να υπηρετήσω αγωνιζόμενη έχοντας δίπλα μου σπουδαίους προπονητές όπως ο Χρήστος Κλέτσας, ο Κώστας Παπαδογούλας, ο Βασίλης Μπλιάτσιος, η Ζωή Αλεξίου και τόσοι άλλοι που θα κούραζα απαριθμώντας τους.

Αναρωτιέμαι μόνο, για την ενασχόληση των γυναικών  με το άθλημα και τον αθλητισμό εν γένει έχετε την ίδια άποψη για τις νεαρές αθλήτριες και προπονήτριες που στελεχώνουν τα τμήματά σας, το ίδιο ισχύει και για τους γυναικείους συνδέσμους που στηρίζουν την ΑΕΛ στις κερκίδες του ARENA και του Αλκαζάρ αλλά και τις γυναικείες παρουσίες που κοσμούν με την παρουσία τους τα συμβούλιά σας;

Διότι αν είναι έτσι αποσύρω το «μεγαλο» που χρησιμοποίησα για να περιγράψω το… παραγοντιλίκι  σας!!!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ