ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ

Μία άνευ προηγουμένου φασίζουσα συμπεριφορά από την πλευρά του χρυσαυγίτη βουλευτή Λαγού, είδαμε χθες στο κοινοβούλιο κατά τη διάρκεια της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα και η οποία παραλίγο να τινάξει στον αέρα την κοινοβουλευτική διαδικασία.

Με συμπεριφορά πεζοδρομίου που δεν ταιριάζει στο κοινοβούλιο της χώρας που γέννησε τη δημοκρατία και τον πολιτισμό,με χυδαίες εκφράσεις και με απειλές για χειροδικία ο Λαγός αλλά και οι υπόλοιποι χρυσαυγίτες βουλευτές, έδειξαν ότι δεν σέβονται ούτε τη δημοκρατία, ούτε τον κοινοβουλευτισμό και ότι ο πραγματικός τους στόχος είναι να ξεφτιλίσουν όλο το πολιτικό σύστημα.

Φυσικά αυτό ήταν σε όλους γνωστό, όμως κρυφή ελπίδα όλων ήταν ότι τα δημοκρατικά αντανακλαστικά του ελληνικού λαού θα λειτουργήσουν άμεσα και τα φασιστοειδή της εγκληματικής οργάνωσης γρήγορα θα απομονωθούν και θα κλειστούν και πάλι στο καβούκι τους.

Δυστυχώς όμως σε μία χώρα που μαστίζεται από μία πρωτοφανή κρίση, από την οποία δεν φαίνεται σύντομη έξοδος, οι χρυσαυγίτες βρίσκουν ευήκοα ώτα στην ελληνική κοινωνία που με την ψήφο τους τους δίνουν τη δυνατότητα να προχωρούν σε τέτοιες αθλιότητες.

Σε μια χώρα που οι πολίτες άκουσαν πολλά, πίστεψαν κάποια από αυτά και γρήγορα διαπίστωσαν ότι όλες τους οι ελπίδες διαψεύστηκαν, αφού ακόμη και το “πρώτη φορά αριστερά” του ΣΥΡΙΖΑ, έγινε ίδιο με το “στις 18 σοσιαλισμός” του ΠΑΣΟΚ το 1981, δεν είναι δύσκολο να ειπωθεί από το λαό ότι όλοι ίδιοι είναι και ταυτόχρονα να δώσει τη δυνατότητα στη Χ.Α. να ψαρεύει σε θολά νερά, έστω και αν έχει γίνει στο μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας ξεκάθαρος ο ρόλος της.

Ομως όσο η φτώχεια και η ανεργία γιγαντώνεται, όσο το κράτος εξοντώνει τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα και χαϊδεύει τον μεγάλο πλούτο, όσο η παιδεία και η υγεία διαλύεται και όσο δεξιοί και “αριστεροί” ψηφίζουν καταστροφικά μνημόνια κοροϊδεύοντας το λαό και την κοινωνία τόσο θα ξεθαρρεύουν οι θρασύδειλοι νταήδες της Χ.Α. και θα δημιουργούν ανάλογο κλίμα στη Βουλή και στην κοινωνία.

Ας το καταλάβουν επιτέλους και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ετοιμάζονται σήμερα να ψηφίσουν το επαχθές πολυνομοσχέδιο ότι με τη θετική τους ψήφο θα εγκληματίσουν όχι μόνο σε βάρος του λαού αλλά και σε βάρος της δημοκρατίας και της χώρας.

Είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να στείλουν το πολυνομοσχέδιο στις καλένδες, το οποίο έτσι και αλλιώς θα καταψηφίσουν και οι άλλες μνημονιακές δυνάμεις της χώρας, απομονώνοντας ταυτόχρονα τη Χ.Α.

Και για να μην ξεχνάμε θαυμάστε κοινοβουλευτικό ήθος στο βίντεο που ακολουθεί:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ