ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡ. ΠΡΟΒΙΔΑ;

Εξακολουθούν  να παραμένουν αναπάντητα τα ερωτήματα για τα αίτια που ανάγκασαν το δήμαρχο Ελασσόνας Ν. Ευαγγέλου να ζητήσει την παραίτηση της αντιδημάρχου Χρ.Προβίδα, αφού η σημερινή ανακοίνωση του δήμου Ελασσόνας δεν μας έκανε σοφότερους.

Και δεν μας έκανε σοφότερους αφού από το γραφείο τύπου του δήμου Ελασσόνας πήραμε την εξής απάντηση:

«Το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται μια σειρά δημοσιευμάτων και αναρτήσεων τα οποία αναφέρονται σε δήθεν προβλήματα στις τάξεις της δημοτικής αρχής. Επειδή λοιπόν οι «γνωστοί-άγνωστοι» που τροφοδοτούν τα εν λόγω δημοσιεύματα βρήκαν την ευκαιρία για σπέκουλα ξεκαθαρίζουμε:

Η παραίτηση της πρώην Αντιδημάρχου κας Προβίδα ζητήθηκε από τον δήμαρχο και υπεβλήθη όπως ήταν φυσικό. Ο κ. Σερετίδης παραμένει Αντιδήμαρχος και στενός συνεργάτης του δημάρχου Ελασσόνας.

Και οι δύο, όπως και σύσσωμη η δημοτική ομάδα της παράταξης «Ελασσόνα Αλλάζουμε», στηρίζουν με την ψήφο τους εντός του δημοτικού συμβουλίου τις αποφάσεις της δημοτικής αρχής.

Όσοι πιστεύουν πως δημιουργώντας μυθεύματα θα φρενάρουν συγκεκριμένες αποφάσεις της δημοτικής αρχής με τις οποίες θίγονται συγκεκριμένα συμφέροντα, είναι βαθιά γελασμένοι.

Το έργο της δημοτικής αρχής θα συνεχιστεί κανονικά γιατί πολύ απλά αυτό ζητούν οι πολίτες της Ελασσόνας, οι οποίοι βλέπουν κάθε μέρα την Ελασσόνα να αλλάζει.

Όλα τα υπόλοιπα δεν αφορούν τη δημοτική αρχή».

Σ.Σ.: Ειδικά για τη σελίδα paidis.com δεν υπήρξε ποτέ κανένας γνωστός άγνωστος που να μας τροφοδότησε με δημοσιεύματα. Αφορμή για το χθεσινό ρεπορτάζ ήταν η τοποθέτηση του ίδιου του δημάρχου στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Ποτέ δεν μιλήσαμε για προβλήματα με τον κ. Σερετίδη, αλλά με δεδομένη την απόφαση του δημάρχου που αναρτήθηκε στη Διαύγεια ενημερώσαμε την τοπική κοινωνία για τις αλλαγές που επήλθαν στην επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Ελασσόνας.

Ως εκ τούτου και με δεδομένο ότι η σημερινή απάντηση της δημοτικής δεν μας προσφέρει τίποτα καινούργιο και επειδή θέλει να μάθει η τοπική κοινωνία για τα αίτια που οδήγησαν το δήμαρχο να ζητήσει την παραίτηση της αντιδημάρχου ελπίσουμε ότι σύντομα θα έχουμε μια ουσιαστική απάντηση, αφού όλοι καταλαβαίνουν ότι δεν μπορεί να γίνει δεκτή η απάντηση “Η παραίτηση της πρώην Αντιδημάρχου κας Προβίδα ζητήθηκε από τον δήμαρχο και υπεβλήθη όπως ήταν φυσικό”.

Τέλος ας ξεκαθαρίσουμε ότι τόσα χρόνια κάνουμε ρεπορτάζ και δεν ασχολούμαστε ούτε αναπαράγουμε μυθεύματα για να εξυπηρετήσουμε κάποιους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ