ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΗ -ΣΤΟ TWITTER- ΜΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΑΣΤΕΙΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ

Μια γαλλική αεροπορική εταιρεία ζήτησε συγγνώμη από την πορνοστάρ όταν μέλος του προσωπικού απάντησε σε καταγγελία της στο Twitter, με τον υπαινιγμό ότι θα κοιμηθεί μαζί της.

Η Νικήτα Μπελούτσι έγραψε στην Transavia, θυγατρική της Air France, για να παραπονεθεί επειδή η πτήση της από τη Βουδαπέστη είχε καθυστερήσει.

“Μπορούμε να έχουμε κάποια πληροφορία για την πτήση TO3743. έχει καθυστέρηση τέσσερις ώρες σήμερα το πρωί. Δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση στη Βουδαπέστη,” έγραψε η Μπελούτσι στη TransaviaFR.

Γνωρίζοντας το επάγγελμα της Μπελούτσι, μέλος του προσωπικού της εταιρείας στο  Twitter απάντησε: “Η πτήση έχει προγραμματιστεί για τις 14.30. Είναι ακριβώς όπως και με εσάς, το προτιμούμε όταν διαρκεί περισσότερο. Να έχεις μια όμορφη μέρα. Εξακολουθώ να είμαι διαθέσιμος. ”

Η Μπελούτσι δεν διασκέδασε καθόλου με αυτό το tweet, που αργότερα διαγράφηκε, και ορκίστηκε μα μη χρησιμοποιήσει ποτέ πια τη συγκεκριμένη επιχείρηση.

Όταν οι χρήστες του Twitter συσπειρώθηκαν για να δείξουν την υποστήριξή τους στη  Μπελούτσι, η αεροπορική εταιρεία ζήτησε συγγνώμη.

«Λυπάμαι που προσβληθήκατε από αυτό το αστείο. Απλώς προσπαθούσα να ελαφρύνω την ατμόσφαιρα. Και πάλι, λυπάμαι. Το αεροπλάνο θα φύγει σύντομα”, δήλωσε η Transavia.

Η κα Bellucci αργότερα έγραψε: «Στη Γαλλία, δυστυχώς, έχω παρατηρήσει ότι αν είναι μια πορνοστάρ, δεν έχει το δικαίωμα να θέλει να καλλιεργήσει το μυαλό της και δεν πρέπει να μοιράζεται τις απόψεις της. Να ανοίγει τα πόδια της, να είναι όμορφη και να το βουλώνει … είναι τα μόνα που επιτρέπονται. Αυτό είναι το μόνο που περιμένουν από εσένα, τίποτα περισσότερο», είπε.

independent.co.uk

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ