ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΥΨΗ Η ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Αήττητη και με την ψυχολογία στα ύψη αλλά και την προϊστορία με το μέρος της υποδέχεται σήμερα στις 18.00μ.μ τον Εργοτέλη  η ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Football League.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα πλην του γνωστού  τραυματισμού του Κουτσιανικούλη  οι «βυσσινί»,  με το Ράτκο  Ντόστανιτς  να επιλέγει τους: Καβουσάκη, Ξενοδόχοφ, Νικολακάκη, Μασούρα, Κομεσίδη, Βέρτζο, Γιοβάνοβιτς, Μονιάκη, Κοντοχρήστο, Αναστασόπουλο, Λαμπρόπουλο, Ναγιάρ, Μπανούση, Ουρτάδο, Πάτο, Χοτζάλι, Μπουντόπουλο, Καπό, Μαρουκάκη και Μπόγιοβιτς.

Αφήνοντας πίσω και τις κόντρες των οργανωμένων, αφού πλέον και οι MONSTERS επιστρέφουν στη… φυσική τους θέση στο «πέταλο», η ΑΕΛ φιλοδοξεί σε μια ακόμη επιτυχία με τη βοήθεια του 12ου παίκτη της,  την ίδια ώρα που η ΠΑΕ σε μια κίνηση-ματ ανακοίνωσε  χθες την απόφασή της να παρέχει ελεύθερη είσοδο σε όλους τους συνοδούς των ΑμεΑ  που μέχρι πρόσφατα πλήρωναν ειδικό εισιτήριο αξίας 5 ευρώ.

Τέλος όπως έγινε γνωστό η εκτός έδρας αναμέτρηση των «βυσσινί» για τους «32» του κυπέλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό  ορίστηκε για την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, στις 17.15μ.μ.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ