“ΠΟΛΙΤΑΙ” ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ

Το “ΠΟΛΙΤΑΙ” είναι μια σύνθεση μουσικής, χορού, θεάτρου και βίντεο, μια ανορθόδοξη παράσταση που αναζητά την ορθή ορθογραφία στην πολιτική και κοινωνική ανορθογραφία της εποχής μας.
Η ανανεωμένη και εμπλουτισμένη νέα εκδοχή του “ΠΟΛΙΤΑΙ” είναι αποτέλεσμα των δημιουργικών εργαστηρίων του ΣΜουΘ 2014-2015 και έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε ο θεατής να περπατάει μέσα στην παράσταση η οποία διαδραματίζεται σε διαφορετικούς χώρους του κεντρικού κτιρίου του Μύλου του Παππά.

Η παράσταση παρουσιάζεται σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 9:30 μ.μ., μέχρι την 1η Νοεμβρίου 2015.
Αναλυτικά:- Σάββατο 17- Κυριακή 18/10,  Σάββατο 24 – Κυριακή 25/10, Σάββατο 31/10 – Κυριακή 1/11.

Διάρκεια 90 λεπτά περίπου.
Είσοδος: 4,99 €
Φροντίστε εγκαίρως για την κράτηση των θέσεών σας!
Πληροφορίες-Προπώληση: 6943956171
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενα: εργαστήρι γραφής ΣΜουΘ
Σύλληψη-Σκηνοθεσία: Κώστας Λαμπρούλης
Χορογράφος: Δέσποινα Μπουνίτση
Υπεύθυνος Μουσικής: Φίλιππος Ζούκας

Συνδημιουργοί & Ερμηνευτές: Αποστόλης Λύγδας, Κατερίνα Μπέκου, Δέσποινα Μπουνίτση, Θανάσης Σαλιαμπούχος, Χριστίνα Γκαργκινούδη, Φίλιππος Ζούκας, Στέφανος Πάλλας, Ελένη Κυπριώτη, Βάσω Φαρμάκη, Ιώς-Ιωάννα Δεσλή, Έλενα Κυρατζή, Μιλένα Λαμπρούλη, Χάρις Λούπα, Πηνελόπη Μπράχου, Κατερίνα Μπουρνάκα, Μαρία Ιωσηφίδου, Εβίτα Καλαντζή, Μαρία Καπρίνη, Κατερίνα Κατσιάνα, Κων/να Μπετχαβά, Βάσω Παπαευαγγέλου, Μαρία Σαλιαμπούχου, Ήβη Σαμαρά, Όλια Σαριμπαλίδου, Περικλής Χασταλής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ