ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ Η “ΚΑΥΤΗ” ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΖΙΓΚΟΛΟ

Πήρε φωτιά η τοπική κοινωνία της Λάρισας με το νέο “ροζ” σκάνδαλο, για το οποίο αυτή τη φορά υπάρχουν και επίσημα δεδομένα, αφού είχαμε τη σύλληψη 35χρονου Θεσσαλονικιού που πρόσεφερε τις ερωτικές του υπηρεσίες σε κυρίες της Λάρισας.

Οπως ήταν φυσικό η είδηση που είδε χθες το πρωί το φως της δημοσιότητας κυκλοφόρησε αστραπιαία σε όλα τα στέκια της πόλης και του νομού κάνοντας τη φαντασία πολλών να οργιάζει.

Την ίδια ώρα όμως το γεγονός ότι οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του 35χρονου, ατζέντα με ονόματα και διευθύνσεις, έκανε αρκετές κυρίες της τοπικής “υψηλής” κοινωνίας να χάσουν τον ύπνο τους φοβούμενες ότι θα διαρρεύσουν ονόματα από την καυτή ατζέντα.

Σύμφωνα πάντως με τη σκανδαλοθηρική εφημερίδα Espresso που έκανε την είδηση πρωτοσέλιδο, ο 35χρονος είναι πρώην ποδοσφαιριστής ομάδας της Βόρειας Ελλάδας, ο οποίος προσέφερε υπηρεσίες, στη συμπρωτεύουσα, τη Λάρισα, την Κοζάνη και την Καστοριά, αφού στην ατζέντα του βρέθηκαν ονόματα γυναικών από τις παραπάνω περιοχές που πλήρωναν ακόμη και 300 € για μια νύχτα, ενώ η συνήθης ταρίφα ήταν 100 € την ώρα…

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ