«ΧΡΥΣΕΣ» ΑΛΛΑΓΕΣ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ!

Έσπασαν καρδιές απόψε στο ARENA με τους παίκτες του Ράτκο  Ντόστανιτς  να πετυχαίνουν την τέταρτη νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες για το πρωτάθλημα της Football League  απέναντι στον Εργοτέλη,  ανατρέποντας το εις βάρος τους 0-1 και επικρατώντας

ael2τελικά με 2-1 χάρη σε τέρματα που σημείωσαν οι «χρυσές» αλλαγές τους Ναγιάρ  και Μαρουκάκης  στο 87ο και το 94ο λεπτό της αναμέτρησης!

Φουριόζα μπήκε η ΑΕΛ στο παιχνίδι χάνοντας την πρώτη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 22’ όταν σουτ του Λαμπρόπουλου πέρασε άουτ, ωστόσο ο Εργοτέλης  ήταν αυτός που προηγήθηκε όταν στο 35’ από προσπάθεια του Μπουρσέλη  η μπάλα βρήκε το δοκάρι και το Γιοβάνοβιτς  για να καταλήξει στα δίχτυα του Καβουσάκη.

Με τον Εργοτέλη  να αμύνεται και την ΑΕΛ να «ψάχνει» την ισοφάριση, διαμαρτυρόμενη και για περίπτωση πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κυριακόπουλου στον Πάτο, το παιχνίδι κυλούσε για να φτάσουμε στο 87’ με το Ναγιάρ  να ισοφαρίζει και το γήπεδο να παίρνει φωτιά!

Ζαλισμένοι ακόμη από την εξέλιξη οι Κρητικοί επιδίωξαν με καθυστερήσεις να κρατήσουν το «Χ», ωστόσο λογάριαζαν χωρίς το… συνήθη ύποπτο Ματθαίο  Μαρουκάκη  που στην εκπνοή της αναμέτρησης  εκμεταλλευόμενος  τραγικό λάθος του γκολκίπερ Αθανασίου  έστειλε τη μπάλα να «αναπαυθεί» στο βάθος της εστίας του και χιλιάδες Λαρισαίους φιλάθλους στον… 7ο ουρανό!

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους «βυσσινί» να πανηγυρίζουν το 4Χ4 και την ολική ανατροπή σε ένα ματς απαγορευτικό για καρδιακούς.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: Athleticlarissa

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ