ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν’ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ…

Τώρα ή που κάποιοι επιμένουν να κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ή που κάτι έχουν τα ελληνικά μας!
Σε σήριαλ τείνει να εξελιχθεί σχόλιο της γράφουσας που αφορούσε σε αμφισβήτηση της αναγκαιότητας ύπαρξης του τμήματος μπάσκετ της ΑΕΛ κατά την πρόσφατη συνέλευση του «ερασιτέχνη» και οι  αντιδράσεις που προκάλεσε.

Θεωρώντας πως τοποθετήθηκα επαρκώς υποστηρίζοντας μέχρι «κεραίας» το σχόλιο της σελίδας και απαντώντας στις αιτιάσεις του κ. Λ.Κ.  αναγκάζομαι να επανέλθω διότι ο ίδιος θεωρεί πως δεν μπήκα στη «ουσία».

Η ουσία λοιπόν είναι πως ΟΝΤΩΣ κάποιοι αμφισβήτησαν την αναγκαιότητα ύπαρξης της μπασκετικής  ΑΕΛ και αυτό ακριβώς καταγράψαμε και δεν ήμασταν  οι μόνοι!

Από κει και πέρα αγαπητέ Λ.Κ. το ποια μπορεί να είναι η στόχευση και η ματιά του καθενός για τα τμήματα είναι θέμα φιλοσοφίας και πολιτικής και οπωσδήποτε άλλο θέμα συζήτησης! Με λίγα λόγια αλλάζεις τη «ματιά» σου στηριζόμενος σε δικά σου παιδιά κλπ και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν καταργείς το τμήμα!

Τα υπόλοιπα περί «φαγώματος» χρημάτων κλπ,κλπ  κατ’ αρχάς δεν αφορούσαν στο σχόλιό μας και εν πάση περιπτώσει καλό το διαδίκτυο, οι… καφετέριες και οι γενικές συνελεύσεις παραγόντων αλλά για τέτοια ζητήματα- και με το συμπάθιο κιόλας- υπάρχουν ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ!

Αυτά και θεωρούμε πως δεν χρειάζεται να επανέλθουμε.

Ειρήνη Παπουτσή

Υ.Γ. Αν και δεν καταλαβαίνω το «… αν προσβληθήκατε από την αναφορά στο φύλο σας, δεν ήταν στις προθέσεις μου να σας προσβάλω» διότι ποιες ακριβώς είναι οι προθέσεις σας όταν σημειώνεται «όταν γράφει γυναίκα… οι ανακρίβειες είναι σίγουρες», δεκτή η συγγνώμη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ