Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΕΘΝΙΚΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗ

Μία ανεκδιήγητη διαιτησία δεν επέτρεψε σήμερα στην ομάδα του Τυρνάβου να πετύχει την πρώτη της νίκη στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’εθνικής απέναντι στον Εθνικό Φιλιππιάδας που έτσι και αλλιώς δεν χρειαζόταν τη βοήθεια του διαιτητή της αναμέτρησης.

κατηςΟ διαιτητής του αγώνα με τα σφυρίγματά του ΄κυρίως στο β’ ημίχρονο έκανε τους φιλάθλους τους παίκτες τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ κυριολεκτικά να βράζουν αφού δεν έδωσε πέναλτι στο 65′ της αναμέτρησης σε καθαρή ανατροπή του Τασιούλη μέσα στην περιοχή, ενώ στο 80′ ακύρωσε κανονικό τέρμα που σημειώθηκε μετά από πολιορκία στα καρέ των φιλοξενούμενων.

Αν σε αυτή την κακή διαιτησία υπολογίσουμε και την ατυχία της ομάδας ειδικά στο 20′ όταν σουτ του Κόκκορα μέσα από την περιοχή βρήκε το κάθετο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων τότε εύκολο καταλαβαίνει κανείς γιατί το παιχνίδι τελείωσε ισόπαλο χωρίς τέρματα με δεδομένο ότι η ομάδα της Φιλιππιάδας δεν δημιούργησε κάποια αξιόλογη ευκαιρία.

Τύρναβος (Μιλτιάδης Ζιάκας): Παπαγιάννης, Αϊβάζης, Μπαρούτας (Σβερκούλης), Καρατάσιος, Καρλιάμπας, Μπαξεβάνος, Τασιούλης (Χριστίδης), Κρίτσας, Κόκκορας, Λίταινας, Παπαχρήστος (Τσιάγκος).

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Θ. Κατής (Φλώρινας) με βοηθούς τους Δημόπουλο (Φλώρινας)-Ιωαννίδη (Κοζάνης)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ