ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΟΥ ΧΕΦΝΕΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΥΛΗ ΤΟΥ PLAYBOY!!!

Κάποτε η έπαυλη του Playboy στο Μπέβερλι Χιλς ήταν το… κέντρο της ακολασίας, των ξέφρενων πάρτι, της χλιδής και των γυμνόστηθων μοντέλων. Αλλά αυτά, είναι περασμένα μεγαλεία πια, αφού ο Χιου Χέφνερ γέρασε και δίπλα του έχει περισσότερες νοσοκόμες από… “κουνελάκια”.

Οι αποκαλύψεις μιας 25χρονης Βρετανής που πέρασε από την έπαυλη του Playboy ρίχνουν φως στις άθλιες συνθήκες όπου ζει το τελευταίο διάστημα ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με το γνωστό περιοδικό: ο 89χρονος πια Χιου Χέφνερ.

Οι μέρες των χλιδάτων πάρτι έχουν περάσει πια. Ο Χέφνερ γέρασε και η υγεία του έχει κλονιστεί. Γι’ αυτό όπως λέει η 25χρονη Κάρλα Χόου, τώρα, όποιος επισκεφτεί το σπίτι του Playboy θα δει περισσότερες νοσοκόμες και γιατρούς από… γυμνόστηθα “κουνελάκια”.

Οι αποκαλύψεις της 25χρονης για την παρακμή του Χέφνερ και της έπαυλής του έρχονται λίγες μέρες αφού το Playboy ανακοίνωσε πως σταματά να δημοσιεύει γυμνές φωτογραφίες μοντέλων. Τώρα, το σπίτι του Playboy είναι γεμάτο γιατρούς, νοσοκόμες, υγρασία, άδεια και κρύα δωμάτια, λεκιασμένα στρώματα, παλιά τηλέφωνα κρεμασμένα στους τοίχους. Ο Χέφνερ δεν θέλει να αλλάξει τίποτα απ’ αυτά. Είναι σαν να έχει μείνει στη δεκαετία του 80, λέει η 25χρονη, που μαζί με την αδερφή της Μελίσσα πηγαινοέρχονταν στην έπαυλη για σχεδόν τρία χρόνια.

Σύμφωνα με τη Βρετανή καλλονή, ο “πατέρας” του Playboy προτιμά πια τα ήσυχα βράδια, τα επιτραπέζια και το σκάκι με τους φίλους του και τις παλιές ταινίες παρά τα ξέφρενα πάρτι και το να είναι το επίκεντρο αυτών. Κι αν υπάρχει πάρτι στο σπίτι, εμφανίζεται για λίγο και στη συνέχεια αποχωρεί στα… ενδότερα. Χώρια που, όπως συμπληρώνει, ο Χέφνερ δεν πάει πουθενά χωρίς να τον συνοδεύει μια ομάδα από νοσοκόμες.

Επειδή όμως κάποια πράγματα δεν αλλάζουν, το δείπνο σερβίρεται καθημερινά στις 18:30 το απόγευμα, σύμφωνα με τις επιθυμίες του Χέφνερ. Μαζί του κάθονται και όσα “κουνελάκια” παραμένουν στο σπίτι. Σύμφωνα με την Κάρλα, το φαγητό μοιάζει με… νοσοκομείου. Στις 19:00, ο Χέφνερ σηκώνεται από το τραπέζι για να δει μια από τις αγαπημένες του ταινίες και στη συνέχεια πέφτει για ύπνο. Απαιτεί το ίδιο και από τα… “κουνελάκια” του όμως, αφού σύμφωνα με την 25χρονη, οι κοπέλες που μένουν στο 22 δωματίων σπίτι, πρέπει να έχουν αποσυρθεί στα δωμάτιά τους μέχρι τις 21:00 και απαγορεύεται να κυκλοφορούν στο σπίτι μετά από αυτή την ώρα.

Οι αποκαλύψεις της όμως δεν σταματούν εδώ. Σύμφωνα με τη νεαρή, το επίδομα των σχεδόν 850 ευρώ τη βδομάδα που έπαιρναν τα “κουνελάκια” έχει κοπεί και τώρα οι κοπέλες που μένουν στο σπίτι έχουν απλά ένα δωμάτιο και φαγητό!

Πηγή: Daily Mail

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ