ΧΡ.ΚΕΛΛΑΣ: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ

Με αφορμή την ημερίδα που διοργάνωσαν οι Αρτοποιοί της Λάρισας από κοινού με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων  με θέμα τη «διατροφική αξία του ψωμιού», επ’ ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ψωμιού, ο βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Σε μια εποχή όπου όλα αλλάζουν και στην οποία το νέο μνημόνιο της αριστεράς πρόκειται να δημιουργήσει νέα δεδομένα σε πολλά παραδοσιακά επαγγέλματα οφείλουμε να στηρίξουμε, τόσο για λόγους υγείας, όσο και για λόγους οικονομίας, τους παραδοσιακούς φούρνους, σημεία συνυφασμένα με την ιστορία και την παράδοση του τόπου μας.

Η ποιότητα του πλέον βασικού συστατικού στο ελληνικό οικογενειακό τραπέζι περνάει μέσα από τις παραδοσιακές εστίες δημιουργίας και πώλησης του ψωμιού, τον φούρνο που συναντά ο καθένας μας σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά.

Στηρίζουμε τον αγώνα των Ελλήνων αρτοποιών γιατί έτσι στηρίζουμε το ελληνικό οικογενειακό τραπέζι. Αυτό θα πρέπει να είναι και το μήνυμα με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ψωμιού».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ