ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΥ. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ

Σκληρή κριτική στον πρόεδρο της ΝΔ Ευ. Μεϊμαράκη για την επιλογή του να προτείνει τη Ντ. Μπακογιάννη για μία θέση αντιπροέδρου στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα εξαπολύουν κύκλοι του επικεφαλής των ευρωβουλευτών του κόμματος Μ. Κεφαλογιάννη που επίσης διεκδικούσε αυτή τη θέση.

Αναλυτικά σε ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία για τη Νέα Δημοκρατία να κερδίσει μία θέση Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Ο μεταβατικός πρόεδρός της προέκρινε χωρίς να ρωτήσει κανένα την υποψηφιότητα της κας Μπακογιάννη. Μία υποψηφιότητα αβέβαιης δυναμικής και εμβέλειας όπως αποδείχθηκε. Μία υποψηφιότητα που αποσύρθηκε άρον-άρον μπροστά στο φάσμα της επερχόμενης ήττας. Που δεν είχε δυνατότητα επιτυχίας αν και ήταν μόνο 13 υποψηφιότητες για 10 θέσεις Αντιπροέδρων.

Σ’ αυτή την κρίσιμη περίοδο για την Παράταξη ο πρόεδρός της αρνήθηκε να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Μανώλη Κεφαλογιάννη, επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας. Μία υποψηφιότητα που θα έδινε σίγουρα στη ΝΔ μία θέση Αντιπροέδρου στο ΕΛΚ

Ο  Έλληνας ευρωβουλευτής είναι ιδιαίτερα αγαπητός ανάμεσα στα στελέχη του ΕΛΚ σε όλα τα επίπεδα της πυραμίδας του και η εκλογή του ήταν προδιαγεγραμμένη γιατί η αναγνωρισιμότητά του και η αποδοχή του στην Ευρώπη είναι πάρα πολύ μεγάλη.

Ας σημειωθεί ότι τελευταία φορά που η Νέα Δημοκρατία είχε τέτοια θέση στο ΕΛΚ ήταν το 2006 που τότε ο Κώστας Καραμανλής είχε εκλεγεί Αντιπρόεδρος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ