ΣΥΡΙΖΑ ΚΙΛΕΛΕΡ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΣΕ ΡΗΞΗ ΜΕ ΟΤΙ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ

Στις  16/10/2015 συνεδρίασε η  Ο.Μ.Σύριζα Κιλελέρ. Η συζήτηση έγινε με αίσθημα ευθύνης για την νέα  περίοδο που διανύει  η χώρα μας με την δεύτερη θητεία της κυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ.

Τονίστηκε  πως  οι αναγκαίοι συμβιβασμοί που έγιναν  πρέπει να μετεξελιχθούν  σε προωθητικό συμβιβασμό για ρήξεις με ό,τι έφερε την χώρα μας στα πρόθυρα της χρεωκοπίας Η  κυβέρνηση να επιμείνει στις παρεμβάσεις της με το παράλληλο πρόγραμμα μας. Να αναδεικνύει με πρωτοβουλίες της τον  προσανατολισμό υπέρ των λαϊκών στρωμάτων που στήριξαν τον Σύριζα.

Η Ο.Μ. έκανε μια πρώτη συζήτηση για το τι κόμμα θέλουμε .Τονίστηκε η ανάγκη να είναι ένα κόμμα υπόδειγμα δημοκρατικών κανόνων λειτουργίας και αριστερού ήθους .Η θέση του είναι μέσα στο εργαστήρι των κοινωνικών διεργασιών ως  συλλογικός διανοητής – συνδιαμορφωτής των αγώνων της.

Το επόμενο διάστημα η Ο.Μ. Σύριζα Κιλελέρ αποφάσισε να αναπτύξει πρωτοβουλίες σε θέματα αλληλεγγύης ,αντιπαλεύοντας ξενοφοβικά σύνδρομα. Θα συμβάλει θετικά στις όποιες πρωτοβουλίες αναπτυχθούν για το αγροτοκτηνοτροφικό ζήτημα επιμένοντας-στηρίζοντας τον μικρομεσαίο αγρότη για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ