ΕΞΩΣΗ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ!!!

Μια δυσάρεστη έκπληξη επιφύλαξε χθες ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Τυρνάβου Κ. Κουλιός στις υπεύθυνες των παιδικών σταθμών και των νηπιαγωγείων του δήμου, ανακοινώνοντας ότι δεν θα μπορέσουν ειδικά οι παιδικοί σταθμοί να ξαναχρησιμοποιήσουν το “Μαξιμ” για τις Χριστουγεννιάτικές τους εκδηλώσεις.

Οσο για τα νηπιαγωγεία σημείωσε ότι θα μπορούν να το χρησιμοποιούν εκ περιτροπής και μόνο για μία εκδήλωση κατ’ έτος.

Οπως σημείωσε ο αντιδήμαρχος στις εμβρόντητες υπεύθυνες ο δήμος δεν μπορεί πλέον να σηκώσει το κόστος της λειτουργίας του θεάτρου τις ημέρες των εκδηλώσεων, αφού δεν μπορεί να πληρώνει ούτε υπερωρίες υπαλλήλου, ούτε και ηχητικές εγκαταστάσεις.

Μάλιστα ζήτησε την κατανόησή τους και τις προτάσεις τους για το πώς θα μπορέσουν και που να διοργανωθούν αυτές οι εκδηλώσεις που έδιναν χρώμα γιορτής στον Τύρναβο.

Δυστυχώς και ειδικά τους γκρίζους καιρούς που ζούμε, ο δήμος Τυρνάβου αντί να αναζητήσει τρόπους για να στηρίξει δράσεις πολιτισμού που θα μπορούσαν να αποτελέσουν σταγόνες διασκέδασης και χαράς, έχοντας μία ακατανόητη φιλοσοφία που βάζει πάνω από όλα το κόστος ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μια ακόμη απαράδεκτη ενέργεια που μόνο στροφή στον πολίτη δεν είναι, για; να θυμηθούμε και το προεκλογικό σύνθημα του συνδυασμού.

Στροφή σε νεοφιλελεύθερες μνημονιακές λογικές ναι, στροφή στον πολίτη όχι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ