Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΜΗΝΥΣΕ ΤΟΝ …ΑΝΙΨΙΟ ΤΗΣ

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Jennifer Connell άκουσε τα χίλια μύρια όταν υπέβαλλε μήνυση εναντίον του 12χρονου ανιψιού της -ζητώντας $ 127.000- για το σπάσιμο του καρπού της, όταν ο μικρός γεμάτος ενθουσιασμό έτρεξε να την αγκαλιάσει.

Η Connell τότε άρχισε να διασύρεται δημοσίως στα κοινωνικά δίκτυα επειδή κατηγόρησε ένα αθώο παιδί.

Αλλά η αγωγή της, από νομική άποψη, είχε νόημα, και φαίνεται ότι εκείνοι που έσπευσαν να την κρίνουν έχουν περισσότερους λόγους να αισθάνονται άσχημα από ό, τι  η Connell για τον εαυτό της.

Ο Tom Baker, καθηγητής νομικής στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, λέει ότι η αγωγή αυτή είναι «ρουτίνα».

Εξηγεί ότι, παρόλο που η Connell μήνυσε τον ανιψιό της, οποιαδήποτε αποζημίωση θα καταβληθεί από την ασφαλιστική εταιρεία, όπως συμβαίνει με τις περισσότερες μηνύσεις αδικοπραξίας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Connell είπε ότι χρειάζεται την αποζημίωση για να πληρώσει τους ιατρικούς λογαριασμούς, και ότι η ασφαλιστική εταιρεία είχε προσφέρει μόνο $ 1 αποζημίωση πριν από την αγωγή. Ο δικηγόρος της ανέφερε σε δήλωσή του, «Η πελάτης μας δεν ζήτησε να πάρει χρήματα από τον ανιψιό της ή την οικογένειά του. Η μήνυση ήταν για την  ασφαλιστική εταιρεία και έγινε για να πληρώσει τους ιατρικούς της λογαριασμούς».

Η Connell είπε ότι ήταν “αποκαρδιωτική” η επίθεση που δέχτηκε δημόσια από τόσους πολλούς αγνώστους. «Ήταν μεγάλο σοκ για μένα. Ήταν εκπληκτικό το πώς μπήκα στο δικαστήριο εκείνο το πρωί, και βγήκα με όλα τα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης εναντίον μου».

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ