ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ: ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΖ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Με αφορμή το σημερινό ρεπορτάζ της σελίδας paidis.com, για τα ύποπτα τηλεφωνήματα σε “ροζ γραμμές”, αλλά και την έντονη συζήτηση που έχει αναπτυχθεί στην Ελασσόνα για το συγκεκριμένο θέμα η παράταξη “Νέα Πορεία” με ανακοίνωση που υπογράφει ο επικεφαλής της Β. Βαρνάς αναφέρει τα εξής:

“Έντονη είναι η φημολογία των τελευταίων ημερών σχετικά με «φουσκωμένους» τηλεφωνικούς λογαριασμούς στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ελασσόνας.

Λογαριασμούς πολλών χιλιάδων ευρώ, οι οποίοι μάλιστα προκλήθηκαν από κλήσεις σε αριθμούς υψηλής χρέωσης- 090- ή αλλιώς στα λεγόμενα «ροζ τηλέφωνα».

Οι δε πληροφορίες, θέλουν τις συγκεκριμένες κλήσεις να έχουν γίνει από την προσωπική γραμμή του προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης.

Επειδή όμως πρόκειται για έναν δημοτικό φορέα ο οποίος χρηματοδοτείται από τους ίδιους τους φορολογούμενους πολίτες, καλείται η δημοτική αρχή να απαντήσει στα εξής:

Ισχύουν οι παραπάνω πληροφορίες, ότι δηλαδή υπάρχουν τηλεφωνικοί λογαριασμοί χιλιάδων ευρώ για τηλεφωνική γραμμή ή γραμμές της ΔΕΥΑ Ελασσόνας;

Ισχύει η πληροφορία ότι οι κλήσεις αυτές αφορούσαν «ροζ τηλέφωνα»;

Ισχύει η πληροφορία πως οι κλήσεις αυτές έγιναν από την τηλεφωνική γραμμή του προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης;

Σε ποιες ενέργειες έχει προβεί μέχρι στιγμής η δημοτική αρχή γι’ αυτό το θέμα;

Ποιος θα επωμιστεί το βάρος των χιλιάδων αυτών ευρώ;

Ο  Δήμος  Ελασσόνας  και  οι πολίτες  του  ούτε  ανέχονται  αλλά  και  ούτε  αντέχουν τέτοιου είδους δυσφήμιση  και ως εκ τούτου ζητούν άμεσα  απαντήσεις  και  αποτελεσματικές  ενέργειες  από την πλευρά του Δημάρχου ο οποίος  μέχρι στιγμής  επιδεικνύει  πολύ  αργά  αντανακλαστικά  για  την σοβαρότητα  του θέματος”.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ