Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ ΧΤΥΠΑ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Για 9η συνεχόμενη χρονιά  διεξάγεται στην πόλη μας και θα διαρκέσει μέχρι την 28η Οκτωβρίου μια από τις 5 μεγαλύτερες  διοργανώσεις τένις  της Ελλάδας. Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης ανέθεσε και πάλι στους συλλόγους του Ν.Λάρισας  (Ο.Α. Νίκαιας & Ο.Α. Λάρισας)

να διοργανώσουν το  4ο Εθνικό Πρωτάθλημα τένις  Junior επιπέδου 1(4ο Ε1) για όλες τις κατηγορίες , αγόρια κορίτσια έως 12,14,16,18  ετών.Στα γήπεδα του Ο.Α.Νίκαιας (Γρηγορίου Ε 14- Νίκαια) γίνονται οι κατηγορίες για Αγόρια –Κορίτσια 14 & 16 ετών,  ενώ στα γήπεδα του Ο.Α. Λάρισας (5ο ΚΜ Λάρισας-Φαλάνης) γίνονται οι κατηγορίες για για Αγόρια –Κορίτσια 12 & 18 ετών .

Η επιλογή του Νομού Λάρισας (μοναδική πόλη της περιφέρειας) για την τέλεση ενός από τα 5 σημαντικότερα Πανελλαδικά τουρνουά Junior επιπέδου 1 (με τους καλύτερους αθλητές της Ελλάδας)   & με ιδιαίτερες απαιτήσεις οργάνωσης)  για 9η συνεχή χρόνια καθιερώνει τον Νομό Λάρισας σαν μόνιμο τόπο διεξαγωγής αγώνων τένις υψηλού επιπέδου  με εμφανή τα αποτελέσματα προβολής της περιοχής μας. Εκτιμάται ότι πάνω από 1000 άτομα θα επισκεφτούν το Νομό μας με θετική επίπτωση στην οικονομία της περιοχής μας.

Για 6 ημέρες η καρδιά του τένις χτυπάει στη Λάρισα και στη Νίκαια. Οι 350 καλύτεροι νεαροί αθλητές τένις από όλη την Ελλάδα με τους προπονητές και τους συνοδούς τους κατακλύουν την πόλη μας. Πολύ σημαντική είναι και η παρουσία πολλών αθλητών και αθλητριών από τους συλλόγους του Νομού μας .

Οι διοργανωτές σύλλογοι ευελπιστούν ότι ο Νομός Λάρισας θα πάρει και πάλι τα εύσημα της Ελλάδας για τις άρτιες διοργανώσεις Πανελλαδικών αγώνων τένις.

Στην προσπάθειά τους οι σύλλογοι έχουν την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Κιλελέρ και του Δήμου Λάρισας.

Καθημερινή ενημέρωση για τους αγώνες ( προκήρυξη, προγράμματα , αποτελέσματα, ειδήσεις, φωτογραφίες κλπ) θα έχετε από το site του Ο.Α. Νίκαιας , του Ο.Α. Λάρισας και της Ομοσπονδίας.

Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου και ώρα 13:00 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δημαρχείου Κιλελέρ στη Νίκαια η γενική συνέλευση της Ελληνικής Φιλάθλου Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ