ΜΙΚΑΕΛ ΣΚΙΜΠΕ Ο «ΕΚΛΕΚΤΟΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!

Μόνο τα τυπικά φαίνεται πως απομένουν για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου από το Μίκαελ Σκίμπε!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο 50χρονος Γερμανός τεχνικός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γ. Γκιρτζίκη, με τους δύο άντρες να «δίνουν τα χέρια».

Οι πληροφορίες μιλούν για συμβόλαιο 570.000 ευρώ, συνεργασία με τον «υπηρεσιακό» Κώστα Τσάνα και προσθήκη ενός ακόμη βοηθού, ενώ η σχετική συμφωνία αναμένεται να ανακοινωθεί την ερχόμενη Πέμπτη 29/10, στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Δ.Σ της ΕΠΟ.

Με θητεία στη Μπουντεσλίγκα αλλά και ομάδες του εξωτερικού ο Μίκαελ Σκίμπε, υπήρξε βοηθός του Ρούντι Φέλερ στην Εθνική Γερμανίας, ενώ τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν η τουρκική Εσκισεχιρσπόρ του «δικού» μας Φάνη Γκέκα που συνεργάστηκε μαζί του και στο πέρασμά του από γερμανικούς συλλόγους.

Αν μη τι άλλο συνεπής ο πρόεδρος της ΕΠΟ που μετά το «φιάσκο» Σούστερ μας «έταξε» προπονητή πριν τη διεξαγωγή του φιλικού της 13ης Νοεμβρίου με το Λουξεμβούργο, όσο για την Εθνική όπως αποδείχτηκε θέλει το… Γερμανό της!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ