ΑΠ. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ!

Με προτάσεις για θητεία σε όλα τα όργανα που θα επιβεβαιώνεται κάθε 2 χρόνια και συνολικά δεν θα ξεπερνά τα 8, αλλά και με όραμα για μία παράταξη ανοιχτή, δημοκρατική, διαφανή και συμμετοχική εμφανίστηκε το Σάββατο σε ομιλία του στην κατάμεστη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Λάρισας ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜε κεντρικό σύνθημα «Τολμάμε, Αλλάζουμε, Κερδίζουμε», ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε ότι έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τη ρήξη με το παλιό «αρκεί εμείς να τολμήσουμε να αλλάξουμε», ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί πως η ΝΔ ηττήθηκε γιατί «είχε λογικές και δομές περασμένων 10ετιών, την ώρα που αφοσιωμένη στην αντιμετώπιση της κρίσης αποξενώθηκε από την ίδια την κοινωνία».

Ο 37χρονος Μακεδόνας πολιτικός έκανε ειδική αναφορά στους αγρότες τονίζοντας την ανάγκη να στηριχθεί η ανάπτυξη στον πρωτογενή τομέα παραγωγής, χαρακτηρίζοντας «πηγή τεράστιων προβλημάτων» τα νέα μέτρα που πλήττουν τον αγροτικό κόσμο, ενώ καταφέρθηκε και εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για ένα κόμμα που «… η ιδεολογία του ενοχοποιεί τις επενδύσεις και εκπροσωπεί το παλιό».

Νωρίτερα ο κ. Τζιτζικώστας πραγματοποίησε σειρά επαφών στην περιοχή καθώς και επίσκεψη στα γραφεία της ΝΟΔΕ Λάρισας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com