ΜΕΓΑΛΟ «ΔΙΠΛΟ» ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ!

Σε έναν απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο με την οροφή να στάζει και τους ανθρώπους του γηπέδου να… σφουγγαρίζουν σε κάθε ευκαιρία, η Ολύμπια Λάρισας βρήκε τις λύσεις απέναντι και σε μια κακή διαιτησία επικρατώντας των Τιτάνων Δράμας με σκορ 43-56,  για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών.

Παίζοντας για πάνω από 10’ χωρίς την κλασσική τους  σέντερ Ασημίνα Κουτσουνούρη που «φορτώθηκε» από το τρίτο 10λεπτο με 4 φάουλ, οι παίκτριες της Αφροδίτης Αραπατσάνη με «σφιχτές» άμυνες και ωριμότητα στην επίθεση κατέκτησαν τους 2 βαθμούς της νίκης αποχωρώντας από το γήπεδο του Δήγα με το «ροζ φύλλο» και τις… χειρότερες εντυπώσεις!

Με ανεβασμένη ψυχολογία οι «πορτοκαλί»,  ξεκινούν την ερχόμενη εβδομάδα την προετοιμασία τους ενόψει του ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής αφού υποδέχονται στο κλειστό της Νεάπολης τον Ολυμπιακό Βόλου φιλοδοξώντας να «σπάσουν» το σερί του.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΡΑΠΑΤΣΑΝΗ:

Κάτω από απαράδεκτες συνθήκες που γυρίζουν το άθλημα 10ετίες πίσω πήραμε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη. Η ομάδα ήταν καλύτερη, με σοβαρότητα και συγκέντρωση στην άμυνα και ωριμότητα στην επίθεση. Συνεχίζουμε ομαδικά για την επόμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου.

ΑΝΕΥ ΑΓΩΝΑ Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ!

Στα αξιοσημείωτα της αγωνιστικής και η πρώτη νίκη και μάλιστα εκτός έδρας για τη Νίκη Βόλου  στην Α2 Γυναικών, με τη μόνη διαφορά πως τα κορίτσια δεν χρειάστηκε καν να ιδρώσουν αφού η αναμέτρηση με την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου δεν διεξήχθη ποτέ λόγω μη προσέλευσης γιατρού με αποτέλεσμα το μηδενισμό των γηπεδούχων και την κατακύρωση του αγώνα με 0-20 υπέρ της Νίκης!

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Αφρ. Αραπατσάνη): Νταουντάκη Ε. 2, Δεληγιάννη 11, Ράπτη, Σουλιώτη 9 (1), Κυριτσάκα 6 (2), Χαβαλέ 18 (2), Αραπακοπούλου, Γρηγοριάδου, Κουτσουνούρη 6, Καλλίδου 4, Ντριστέλλα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ