ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol  78

Όλα του γάμου δύσκολα υποψιασμένε μου και η νύφη τραβεστί ή πως αλλιώς στης Νουδούλας  την ποδιά γίνεται το come to see και το σήκω να φύγεις που λένε και στο χωριό μου.

Τι ήταν να ξεκινήσουν οι περίφημες διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου εις την δημοκρατικήν  παράταξην  και έγινε της κακομοίρας, εκείνο το δύσμοιρο το twitter δε,  έχει καταρρεύσει  από τα γέλια.

Από πού ν’ αρχίσεις και που να τελειώσεις που λέει ο λόγος. Που η μεγάλη και τρανή Singular  δεν τους αναλαμβάνει λέει γιατί άκουσον – άκουσον δεν θέλει να εμπλακεί (sic) σε κομματικές (ξανά sic με θαυμαστικό εδώ!) διαδικασίες ή που ο Βαγγέλας  μπήκε ως ταύρος σε υαλοπωλείο στη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ και τα’ κανε  λαμπόγυαλο;

Διότι σου λέει το λαϊκό- μπρούτο παιδί βάρδα τι τους ζήτησαν τους αναλυτάδες  και δεν βάλανε το κεφάλι στον τορβά που επίσης λένε στο χωριό μου.

Ο Τζιμάρας  πάντως έξαλλος, επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματος μετά την επίθεση Μειμαράκη, όσο για το «δικό μας» Παπαμιμίκο  ρίχνει σου λέει τους τόνους για το καλό της παράταξης βεβαίως- βεβαίως και την ενότητά της που προέχει επίσης!

Που και να μην προείχε δηλαδή η έρμη η ενότητα, που το λιγότερο που άκουσε ο γραμματέας ήταν «μ@λ@κ@ς» από το στοματάκι του Ευάγγελου και κείνος… Βούδας στα κανάλια να μας αναλύει τα περί ενότητας και λαίλαπας… ΣΥΡΙΖΑ.

Εδώ αγάπη μου σε «λούσανε» πατόκορφα και συ μας λες πως το σαμπουάν ήταν κατά της πιτυρίδας;

“Φρούμαξε» που θα έλεγε και  η λατρεμένη Μαλβίνα  το διαδίκτυο και στην ΚΕΦΕ τα παιδία παίζει, και καλά κάνουν ρε φίλε διότι όταν σε διαβεβαιώνει ολόκληρος γραμματέας της ΝΔ πως «αυτά συμβαίνουν» δεν έχεις λόγο να αμφισβητήσεις τις… καλύτερες οικογένειες!

Τώρα που θίχτηκε ο γενικός διευθυντής από την επίθεση του «μεταβατικού» και απειλεί μέχρι και με μηνύσεις είπαμε «συμβαίνουν αυτά, ατυχή μεν αλλά συμβαίνουν».

Πάντως πλάκα- πλάκα αν ο καυγάς γίνεται και για το «πάπλωμα» ήτοι για το 3ευρω των μετεχόντων στην ανάδειξη προέδρου θα γελάσει ο κάθε… πικραμύγδαλος, διότι για σκεφτείτε που μετέχεις σε stand up comedy με τέτοιο… εισιτήριο;

Αν και μεταξύ μας με τέτοια  αρχηγική εμφάνιση στην ΚΕΦΕ μήπως να το ξαναδεί ο Βαγγέλης, τι να σου κάνει η προεδρία του κόμματος; Μήπως να το έβλεπε κατευθείαν για… Πλανητάρχης;

Μέχρι την ώρα της κάλπης πάμε τραγούδι. Με τη φωνή του Σωκράτη Μάλαμα ακούμε ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, από τη δισκογραφική δουλειά του ΚΥΚΛΟΣ και καλή μας ακρόαση!

Υ.Γ. Τώρα αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσετε και τις «φρέσκες» βολές Τζιτζικώστα, με τη… σφραγίδα των έγκυρων βεβαίως-βεβαίως, καταλαβαίνετε για ποιο λόγο κάποιοι δεν αλλάζουνε βιολί την ώρα που κάποιοι άλλοι δεν λένε ν’ αλλάξουνε… τροπάρι!

Χικ  FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ