ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΟ 5ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΑΜΕΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ!

Δεν πέρασε λίγος καιρός που από τη σελίδα αποδίδαμε τα εύσημα στην ΠΑΕ ΑΕΛ που με μια κίνηση- ματ όπως τη χαρακτηρίζαμε επέτρεπε τη δωρεάν είσοδο στο ARENA για τους συνοδούς ΑμεΑ, καταργώντας το 5ευρω εισόδου.

Φευ, πριν προλάβει να «στεγνώσει» το μελάνι  που θα έλεγαν  και οι παλιότεροι, ήρθε η 6η αγωνιστική και το πολυαναμενόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου για να στείλει… περίπατο την κοινωνική πολιτική και τη διαφημιζόμενη ευαισθησία.

Ανακοίνωση λοιπόν της ΠΑΕ για τις τιμές των εισιτηρίων και εκεί κάπου στα «ψιλά» επανέρχεται και το 5ευρω εισόδου για τους συνοδούς!

Κρίμα ρε παιδιά και εν πάση περιπτώσει ευαισθησία αλά καρτ πρώτη φορά στα χρονικά…

ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ

Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι φωνές των φιλάθλων για «τσιμπημένες» τιμές στα εισιτήρια του ντέρμπι σε σημείο που η ΠΑΕ αναγκάστηκε στην έκδοση ανακοίνωσης.

«Η αύξηση του εισιτηρίου στον επόμενο αγώνα αλλά και στα παιχνίδια Κυπέλλου με ΑΕΚ και Ξάνθη το Δεκέμβριο, αλλά και τα υπόλοιπα ντέρμπι του 1ου και 2ου γύρου είναι μια επιβράβευση για όσους αγόρασαν εισιτήρια διαρκείας για τους ίδιους και τις οικογένειές τους», επιμένει η ΠΑΕ με τα εισιτήρια του αγώνα να τιμώνται 5, 15, 20 και 40 ευρώ, αν και κυκλοφορούν ήδη 4.000 εισιτήρια των 5 ευρώ για τα «πέταλα» καθώς και 1.600 παιδικά στην ίδια τιμή που σύμφωνα με τους υπεύθυνους είναι ικανά να καλύψουν τις ανάγκες των φιλάθλων.

Τώρα όσο για την «επιβράβευση» των κατόχων διαρκείας και το «δάγκωμα» των υπολοίπων στα ματς-φωτιά τι να πούμε, «όσα ξέρει ο νοικοκύρης…» ή αν θέλετε υπάρχει και η τηλεοπτική μετάδοση!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ