ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Πραγματοποιήθηκε  ένας ακόμη κύκλος προσλήψεων αναπληρωτών ειδικοτήτων  και δυστυχώς δεν καλύφθηκαν τα κενά στα σχολεία του Νομού Λάρισας.

Τη φετινή χρονιά  η κυβέρνηση  αντιμετώπισε τα προβλήματα ως απλός παρατηρητής, επέδειξε απαράδεκτη βραδύτητα στην πραγματοποίηση όλων των υπηρεσιακών μεταβολών (μεταθέσεις – αποσπάσεις), αναλώθηκε σε εξαγγελίες δίχως περιεχόμενο περί διορισμών και δε φρόντισε καν για την τυπική ορθότητα της προκήρυξης για την πρόσληψη αναπληρωτών.

Τελικά το μόνο το οποίο άλλαξε η κυβέρνηση αυτή στην καταστροφική της διαδρομή ήταν οι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης και κάποιοι διευθυντές των σχολείων

Από την έναρξη της σχολικής χρονιάς δε διδάσκεται το μάθημα των Αγγλικών στα Δημοτικά Σχολεία Κρανέας, Βερδικούσσας, Καλλιθέας, Ανάβρας, Στομίου και στο 5ο Τυρνάβου, καθώς και το μάθημα της Μουσικής στα Δημοτικά Σχολεία Κρανέας, Βλαχογιαννίου, 1ο Ελασσόνας, Τσαριτσάνης, Καλλιθέας, Ευαγγελισμού, Πυργετού, Κοιλάδας, Ευυδρίου Λόφου και Βαμβακούς.

Οφείλει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να προχωρήσει άμεσα στην εξεύρεση των πιστώσεων για την κάλυψη όλων των κενών στα σχολεία του Νομού Λάρισας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ