Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΟΧΙ ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΛΕΛΕΡ

Στην έδρα του Δήμου Κιλελέρ, στη Νίκαια παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΓια την επέτειο του ΟΧΙ τελέστηκε Θεία Λειτουργία και Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, ακολούθησε ομιλία για την Εθνική Επέτειο από τη φιλόλογο καθηγήτρια του Λυκείου Νίκαιας κυρία Άννα Σιώκα. Στη συνέχει τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από το Δήμαρχο και λοιπούς επισήμους στον χώρο του Μνημείου των Ηρώων.

Παρέλαση από τους μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης της Νίκαιας έγινε επί της οδού Φαρσάλων και η εκδήλωση έκλεισε με δεξίωση της δημοτικής αρχής στο κτήριο του ΚΑΠΗ. Στις εκδηλώσεις στη Νίκαια παραβρέθηκαν ο περιφερειακός σύμβουλος Γεώργιος Λαδόπουλος εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, ο διοικητής του Α.Τ. Περιφέρειας Ασυνόμος Β’ Αστέριος Μπαρακόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Αντώνης Ρεντζιάς και Αχιλλέας Χατζούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σωτήρης Σωτηρίου και Ρίζος Κομήτσας, η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Νίκαιας Βασιλική Πιλάτου,τοπικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ