ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ «ΟΧΙ» ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟ)

Με χιλιάδες Λαρισαίους κατά μήκος της Κύπρου, χωρίς «κάγκελα» αλλά  με πανό διαμαρτυρίας από τους εθελοντές του κοινωνικού ιατρείου  και παράπονα από την πλευρά των αναπήρων πολέμου προς τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης Τέρενς Κουίκ πραγματοποιήθηκε και στη Λάρισα η παρέλαση για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑπό νωρίς και με «σύμμαχο» τον καιρό που περιορίστηκε σε συννεφιά πλήθος Λαρισαίων συγκεντρώθηκε στο κέντρο προκειμένου να παρακολουθήσει την παρέλαση των Αναπήρων Πολέμου, Αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, τμημάτων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, μαθητών, προσκόπων, Οδηγών και πολιτιστικών συλλόγων καθώς και τμημάτων των ενόπλων δυνάμεων που έγινε παρουσία πολιτικών και στρατιωτικών αρχών και του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Τ. Κουίκ.

Προηγήθηκε δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος, με τον διευθυντή του 37ου δημοτικού σχολείου Λάρισας Δημήτρη Δραγανιδάκη να εκφωνεί τον πανηγυρικό της ημέρας, ενώ ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και καταθέσεις στεφάνων στο Ηρώο του Φρουρίου.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ