ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ «ΜΑΧΗ» ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Η ΑΕΛ

Με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της ρίχνεται την Πέμπτη στη «μάχη» του Κυπέλλου Ελλάδας η ΑΕΛ, με τους «βυσσινί» να αντιμετωπίζουν στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής για τη Β’ φάση του θεσμού σε εκτός έδρας αναμέτρηση την ομάδα του Πανελευσινιακού.

Επιλέγοντας να ξεκουράσει πολλούς από τους βασικούς του παίκτες ενόψει και του Κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου ο Ράτκο Ντόστανιτς άφησε στη Λάρισα τους Καβουσάκη, Μαρουκάκη, Ναγιάρ, Γιοβάνοβιτς, Νικολακάκη και Αναστασόπουλο καθώς και τον τραυματία Π. Ουρτάδο που υπέστη θλάση στο ματς της Ριζούπολης αλλά και τον ανέτοιμο Βασίλη Κουτσιανικούλη που προέρχεται από τραυματισμό.

Στη 18αδα της αυριανής αναμέτρησης μετέχουν οι: Πατσογιώργος, Ξενοδόχοβ, Κομεσίδης, Βέρτζος, Σουλιώτης, Μασούρας, Μονιάκης, Κοντοχρήστος, Λαμπρόπουλος, Μπανούσης, Πάτο, Χάμος, Χοτζάλι, Κρητικός, Καμπλιώνης, Ροβίθης, Καπός και Μπόγιοβιτς.

Διαιτητής της αναμέτρησης (17:15) ορίστηκε ο Ανδρέας Γκάμαρης, με βοηθούς το Σπύρο Νικολάδο και Παναγιώτη Κορτέση, όλοι του Συνδέσμου Αθηνών.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ